Skudra: Nebijām pelnījuši izcīnīt punktus (1)

CopyDraugiem X Whatsapp
Pēteris Skudra
Pēteris Skudra Foto: HC Neftekhimik

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komandas Rīgas "Dinamo" spēlētāji svētdien nebija pelnījuši izcīnīt punktus, uzskata rīdzinieku galvenais treneris Pēteris Skudra.

Rīgas "Dinamo" savā šī gada otrajā izbraukuma spēlē svētdien viesos ar rezultātu 2:3 (0:3, 1:0, 1:0) piekāpās Ņižņekamskas "Ņeftehimik", ciešot piekto zaudējumu pēc kārtas.

"Lai arī kāda būtu situācija turnīra tabulā, nav pieņemami iziet laukumā bez vēlēšanās un azarta. Tā nedrīkst attiekties pret savu iecienīto nodarbi, spēli, ko mīl," portāls "Tatar-inform.ru" citē Skudras preses konferencē teikto.

Otro un trešo periodu "Dinamo" uzvarēja ar 2:0, taču Skudra uzskata, ka zaudējums ir likumsakarīgs.

"Lai arī kā mēs censtos nākamajos divos periodus, punktus mēs nebijām pelnījuši. Šādas lietas netiek piedotas. Daudzi "Dinamo" hokejisti uzskata, ka viņiem ir nopelnīta vieta sastāvā. Saprotam, kāda ir situācija turnīra tabulā, bet tā nedrīkst spēlēt. Sākam spēlēt tikai pie rezultāta 0:2 vai 0:3, bet līdz uzvarām neaizcīnāmies," stāsta Skudra.

Tikmēr Rīgas "Dinamo" uzbrucējs Daņila Larionovs, kurš asistēja pirmajos gūtajos vārtos, neslēpa, ka komanda maču sākusi slikti.

"Pirmajā periodā preinieki bija labāki par mums. Sākot ar otro trešdaļu, mums izdevās savu spēli uzlabot, kontrolējām ripu, guvām vārtus," "Dinamo" citē Larionova teikto.

Rīdzinieku pirmos vārtus guva uzbrucējs Andris Džeriņš, kuram tas bija sezonas pirmais vārtu guvums, bet piespēli atdevušais Larionovs nopelnīja savu pirmo punktu KHL.

"Mēs sākām spēlēt labāk visās jomās. Labi nospēlējām "forčekā", atņēmām ripu. Andris pakliedza, ka esot brīvs, pacēlu galvu un piespēlēju viņam," vārtu guvumu atceras hokejists.

Larionovs spēli nepabeidza savainojuma dēļ.

"Pretinieks nedaudz paklupināja, zaudēju līdzsvaru un ļoti neveiksmīgi nokritu. Nezinu vēl, kas tieši par traumu, bet pārbaudīties būs jābrauc," atklāj Larionovs.

Rīgas klubs ar 21 punktu 45 spēlēs ieņem pēdējo vietu līgā, kamēr "Ņeftehimik" ar 30 punktiem 46 mačos Austrumu konferencē ierindojas priekšpēdējā jeb 11.vietā.

Rīdziniekiem pēc spēles pret "Ņeftehimik" komandu izbraukumā paredzēti vēl trīs mači, pēdējo no tiem 23.janvārī aizvadot pret Maskavas "Dinamo".

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu