Strēlnieks rezultatīvs CSKA uzvarā pār "Avtodor"

CopyDraugiem X Whatsapp
Jānis Strēlnieks
Jānis Strēlnieks Foto: EPA/Scanpix

Latvijas basketbolists Jānis Strēlnieks pirmdien guva deviņus punktus Vienotās līgas spēlē un kopā ar Maskavas CSKA komandu svinēja uzvaru.

Maskavieši izbraukumā ar rezultātu 98:82 (27:20, 32:17, 15:21, 24:24) pārspēja Saratovas "Avtodor".

Strēlnieks spēlēja 26 minūtes un 55 sekundes, kas bija otrs lielākais spēles laiks komandā. Viņš realizēja pusi no sešiem tālmetieniem, izcīnīja vienu atlēkušo bumbu, trīsreiz rezultatīvi piespēlēja, pieļāva vienu kļūdu, trīsreiz pārkāpa noteikumus, izprovocēja divas piezīmes un tika pie deviņiem efektivitātes koeficienta punktiem. 

CSKA ar Strēlnieku laukumā iemeta par 18 punktiem vairāk, nekā ielaida, kas bija dalīts labākais rādītājs komandā.

Maskaviešiem desmit un vairāk punktu guva seši spēlētāji, bet rezultatīvākie ar 15 punktiem bija Ivans Uhovs un Johanness Foitmans. Mājiniekiem 31 punktu guva Neits Meisons.

CSKA ar desmit uzvarām 12 spēlēs turnīra tabulā ieņem otro vietu aiz Sanktpēterburgas "Zeņit", kas tikpat panākumus guvusi 11 dueļos.

Tāpat kā iepriekšējā sezonā, arī šajā regulārajā turnīrā startē 13 komandas - deviņas no Krievijas, kā arī pa vienai vienībai no Igaunijas, Baltkrievijas, Kazahstānas un Polijas. Otro sezonu pēc kārtas turnīrā nepiedalās "VEF Rīga" komanda.

2019./2020.gada līgas sezona sezona priekšlaicīgi noslēdzās koronavīrusa radītās pandēmijas dēļ, čempionu nenoskaidrojot. Čempionāta pārtraukšanas brīdī pirmajā vietā bija Maskavas apgabala "Himki", bet otro vietu ieņēma Maskavas CSKA.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu