Video ⟩ Porziņģa rezultatīvais sniegums neglābj "Mavericks" no zaudējuma

CopyDraugiem X Whatsapp
Kristaps Porziņģis
Kristaps Porziņģis Foto: AP/Scanpix

Latviešu basketbolists Kristaps Porziņģis pirmdien guva 23 punktus Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) regulārā čempionāta spēlē, kurā viņa komanda Dalasas "Mavericks" spēlēja pret Toronto "Raptors".

"Mavericks" viesos ar rezultātu 93:116 (18:22, 29:25, 25:34, 21:35) zaudēja Kanādas klubam Toronto "Raptors", kas šosezon mājās spēles aizvada Floridas štata Tampas pilsētā.

Dalasa cieta trešo zaudējumu pēc kārtas, tikmēr Toronto pagarināja uzvaru sēriju līdz trim panākumiem.

Porziņģis šajā mačā laukumā pavadīja 31 minūti un 53 sekundes, kuru laikā realizēja sešus no deviņiem divpunktu metieniem, divus no pieciem tālmetieniem un piecus no septiņiem soda metieniem.

Tāpat viņš izcīnīja deviņas atlēkušās bumbas, veica vienu rezultatīvu piespēli, bloķēja divus metienus, pieļāva vienu kļūdu un divas reizes pārkāpa noteikumus.

"Mavericks" ar Porziņģi laukumā iemeta par deviņiem punktiem mazāk nekā ielaida.

Porziņģis aizvadīja šosezon individuāli rezultatīvāko maču. Pirmajā spēlē viņš guva 15 punktus, nākamajā 16, bet trešajā 20 punktus.

Šajā mačā "Mavericks" komandā rezultatīvākais ar 23 punktiem bija Porziņģis, bet slovēnis Luka Dončičs atzīmējās ar 15 punktiem, deviņām rezultatīvām piespēlēm un septiņām izcīnītām atlēkušajām bumbām.

"Mavericks" rindās Trejs Bērks pievienoja 17 punktus, Džeimss Džonsons iemeta 15, bet ar 13 atzīmējās Džeilens Bransons.

"Raptors" vienībā 23 punktus guva Kails Lourijs, kurš arī izcīnīja deviņas bumbas zem groziem un veica septiņas rezultatīvas piespēles.

Vēl Toronto labā 21 punktu guva Kriss Bušērs, kurš izcīnīja arī 10 atlēkušās bumbas, 19 pievienoja Paskals Sjakams, 17 iemeta Normans Pauels.

Ogugua Anunobī uzvarētāju labā guva 13 punktus un izcīnīja 11 atlēkušās bumbas, kā arī daudz spēlēja aizsardzībā pret "Mavericks" līderi Dončiču.

Pirmais puslaiks noslēdzās neizšķirti 47:47, taču spēles otrajā daļā Toronto basketbolisti bija pārāki, beigās izcīnot pārliecinošu uzvaru.

Dalasas vienība grozam uzbruka ar vāju precizitāti, trāpot tikai 37,8% metienu no spēles (31 no 82). Realizēti tikai 25% tālmetienu (9 no 36).

"Mavericks" ar sešām uzvarām 13 spēlēs ieņem 10.vietu Rietumu konferencē. 

Tikmēr "Raptors" ar piecām uzvarām 13 mačos ierindojas 13. pozīcijā Austrumos.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu