Hārdens un Durants kaldina "Nets" uzvaru; "Warriors" pārspēj čempioni

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Kevins Durants
Kevins Durants Foto: EPA/Scanpix

Džeimss Hārdens un Kevins Durants pirmdien ar rezultatīvu sniegumu kaldināja Bruklinas "Nets" komandas uzvaru pret Milvoki "Bucks", tikmēr citā mačā Goldensteitas "Warriors" pārspēja Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) čempioni Losandželosas "Lakers".

"Nets" savā laukumā ar rezultātu 125:123 pārspēja "Bucks", izcīnot ceturto uzvaru pēc kārtas.

Hārdens guva 34 punktus, veica 12 rezultatīvas piespēles un savāca sešas bumbas pie groziem, bet Durants izcēlās ar 30 punktiem, deviņām atlēkušajām bumbām un sešām rezultatīvām piespēlēm.

Vēl uzvarētājiem 20 punktus guva Džo Heriss, 14 pievienoja Džefs Grīns, bet Deandrē Džordans guva 12 punktus un izcīnīja 12 atlēkušās bumbas.

"Nets" spēles lielāko daļu aizvadīja ar iepriekš minētajiem pieciem sākumsastāva spēlētājiem. Viņi katrs laukumā pavadīja vismaz 36 minūtes.

"Bucks" rindās grieķis Janis Adetokunbo guva 34 punktus, izcīnīja 12 atlēkušās bumbas, veica septiņas rezultatīvas piespēles.

Kriss Midltons iemeta 25 punktus, bet Džrū Holidejs pievienoja 22 punktus Milvoki sastāvā.

Kopumā spēlē bija sīva cīņa. "Bucks" lielākais pārsvars bija seši punkti, bet "Nets" izdevās iegūt 11 punktu vadību. Tomēr viss izšķīrās pašās mača beigās.

Spēles pēdējo divu minūšu laikā piecas reizes notika vadības maiņa, ar rezultatīvām darbībām izceļoties Adetokunbo, Midltonam, Hārdenam, Herisam un Durantam.

Pēdējo grozu šajā mačā guva Durants, kurš 36,8 sekundes pirms mača pamatlaika beigām trāpīja tālmetienu.

Austrumu konferences turnīra tabulā "Bucks" ar bilanci deviņas uzvaras un pieci zaudējumi ieņem otro vietu, bet "Nets" ar 9-6 ierindojas piektajā pozīcijā.

Savukārt citā spēlē "Warriors" izbraukumā ar rezultātu 115:113 uzveica NBA pagājušās sezonas uzvarētāju "Lakers", pārtraucot čempionu piecu uzvaru sēriju.

Uzvarētājiem 26 punktus guva Stefans Karijs, kurš 19 no saviem punktiem guva otrajā puslaikā.

Kellijs Ubre juniors pievienoja 23 punktus, 19 iemeta Ēriks Paskāls, bet ar 18 atzīmējās Endrū Viginss.

"Lakers" rindās 25 punktus guva Deniss Šrēders, 19 iemeta Lebrons Džeimss, bet Entonijs Deiviss izcēlās ar 17 punktiem, 17 atlēkušajām bumbām un septiņām rezultatīvām piespēlēm.

Montrezls Harelss guva 17 punktus un izcīnīja astoņas bumbas pie groziem, bet Kails Kuzma pievienoja 15 punktus un 10 atlēkušās bumbas.

Spēles beigu daļā pēc Karija rezultatīvām piespēlēm Dreimonds Grīns guva četrus no saviem septiņiem punktiem. Grīns šajā mačā izcēlās arī ar deviņām rezultatīvām piespēlēm un astoņām atlēkušajām bumbām.

67 sekundes pirms mača pamatlaika beigām Karijs trāpīja tālmetienu, iegūstot savai komandai piecu punktu pārsvaru (115:110).

"Warriors" spēles ceturtajā ceturtdaļā pamanījās atspēlēt 14 punktu starpību. Spēles gaitā "Lakers" bija pat 19 punktu liels pārsvars.

"Lakers" ar 11 uzvarām 15 spēlēs ir Rietumu konferences līdervienība, bet "Warriors" ar bilanci 7-6 ieņem septīto vietu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu