Daugaviņš turpina krāt rezultativitātes punktus

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Kaspars Daugaviņš
Kaspars Daugaviņš Foto: hcvityaz.ru

Latvijas izlases uzbrucējs Kaspars Daugaviņš otrdien atzīmējās ar rezultatīvu piespēli Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta spēlē, palīdzot Maskavas apgabala "Vitjaz" komandai svinēt uzvaru.

Podoļskas hokejisti savā laukumā ar rezultātu 3:1 (2:0, 0:0, 1:1) pārspēja Novosibirskas "Sibirj".

Daugaviņš asistēja komandas pirmajos vārtos spēles 11.minūtē. Viņš šajā duelī uz ledus pavadīja 20 minūtes un 35 sekundes, kuru laikā uzvarēja trīs no pieciem iemetieniem un tika pie divām soda minūtēm.

Daugaviņš šosezon 45 spēlēs izcēlies ar 15 vārtiem un 27 rezultatīvām piespēlēm. Šāds sniegums latviešu hokejistu līgas rezultatīvāko spēlētāju sarakstā ierindo desmitajā vietā.

Latvijas izlases uzbrucējs labojis pagājušās sezonas regulārā čempionāta rezultativitātes rekordu. 2019./20.gada sezonā Daugaviņš 59 spēlēs izcēlās ar 19 vārtiem un 21 piespēli.

Turpretī zaudējumu cieta vārtsargs Jānis Kalniņš un Helsinku "Jokerit", kas mājās ar 1:4 (0:1, 0:0, 1:3) atzina Nursultanas "Baris" pārākumu.

Kalniņš šajā mačā atvairīja 27 no 31 pretinieka mestās ripas, divreiz kapitulējot Kērtisa Volka priekšā.

"Jokerit" ar 53 punktiem 44 spēlēs ieņem sesto vietu Rietumu konferencē, bet "Vitjaz" ar 49 punktiem 47 cīņās ir devītā.

Šosezon KHL čempionātā piedalās 23 komandas - 11 Rietumu un 12 Austrumu konferencēs. Regulārajā čempionātā katra komanda aizvadīs pa 60 spēlēm, pēc kurām pa astoņiem labākajiem klubiem iekļūs Gagarina kausa izcīņā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu