Skārlets: Parādījām tādu sniegumu, kādu vēlējāmies

CopyDraugiem X Whatsapp

Uzvara pār Kazaņas "Ak Bars" Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komandai Rīgas "Dinamo" ir liels panākums, uzsver otrdien vārtus guvušais uzbrucējs Rīss Skārlets.

"Dinamo" viesos ar rezultātu 5:4 (2:2, 0:1, 2:1, 1:0) pagarinājumā uzvarēja čempionāta vadošo vienību Kazaņas "Ak Bars".

Uzvaru astoņas sekundes pirms pagarinājuma beigām izrāva Džeisī Lipons. Pamatlaikā rīdziniekiem ar vārtiem un divām rezultatīvām piespēlēm izcēlās Rihards Bukarts un Rīss Skārlets, bet vēl pa reizei precīzi bija Jānis Švanenbergs un Genādijs Stoļarovs.

"Spēles pret augstākā līmeņa komandām vienmēr ir aizraujošas. Vienmēr gribi sevi parādīt tikai no labākās puses, viņus pārspēt. Ņemot vērā šīs sezonas rezultātus, domāju, mēs parādījām ļoti labu spēli. Mēs viņus apspēlējām, parādījām tādu sniegumu, kādu vēlējāmies. Šī mums ir liela uzvara," klubs citē Skārleta teikto.

Skārlets laukumā pavadīja otro lielāko spēles laiku - 23 minūtes un 17 sekundes.

"Spēlējām pret ļoti labu komandu. Lai kaut ko spētu pret viņiem izcīnīt, ir jārāda labākais sniegums. Priecājos par treneru doto uzticību un, manuprāt, šodien izdevās parādīt labu spēli," saka Skārlets.

Otrdien rīdzinieki spēlēja bez pieredzējušajiem uzbrucējiem Laura Dārziņa un Roberta Bukarta.

"Jā, šodien spēlējām bez ierastajiem komandas līderiem. Tad pārējiem ir jāpieliek. Visi padarījām labu darbu, darot mazās lietas. Tikai soli pa solim spēlējot ir iespējams uzvarēt spēli," secina Skārlets.

"Dinamo" uzvara Kazaņā ļāvusi pārtraukt piecu zaudējumu sēriju.

Rīgas klubs ar 23 punktiem 46 spēlēs ieņem pēdējo vietu Rietumu konferencē un visā līgā, kamēr Kazaņas komanda atrodas pretējā polā, jo ar 75 punktiem 48 dueļos ir pirmā Austrumos un arī visā turnīrā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu