Raens Tālbergs no FK "Ventspils" izīrēts "Metta" vienībai

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Raens Tālbergs
Raens Tālbergs Foto: fsmetta.lv

Latvijas "Optibet" futbola virslīgas vienībai "Metta" "Ventspils" klubs izīrējis Raenu Tālbergu, trešdien savā tīmekļa vietnē ziņo Rīgas vienība.

Ziemas pāreju periodā "Metta" 20 gadus vecais Tālbergs ir papildinājis, citam virslīgas klubam "Ventspils" spēlētāju izīrējot uz diviem gadiem.

Tālbergs dzimtajā klubā ir pavadījis visu līdzšinējo karjeru, debiju piedzīvojot 2018.gada 15.jūlijā tieši mačā pret "Metta".

Kopumā Tālbergs virslīgā aizvadījis 29 spēles, no kurām desmit bijušas aizvadītajā sezonā, gūstot vienus vārtus un reizi rezultatīvi piespēlējot.

Latvijas kausa izcīņā pussargam četras spēles, 2018.gada kausa ceturtdaļfināla spēlē pret "Liepāju" gūstot uzvaras vārtus spēles papildlaikā.

Tāpat 2000.gadā dzimušais futbolists laukumā devies sešās Eiropas līgas kvalifikācijas spēlēs.

Ventspilnieks pārstāvējis arī Latvijas jauniešu izlases. U-17 izlasē septiņās spēlēs gūti divi vārti, tai skaitā uzvaras vārti pret Moldovu, kā arī aizvadītas sešas cīņas Latvijas U-19 izlasē.

"Esmu ļoti priecīgs pievienoties "Metta", jo uzskatu, ka tā ir labākā akadēmija Latvijā un ka šeit ir visi nepieciešamie apstākļi, lai attīstītos," pāreju komentē futbolists. "No pirmās dienas redzu, kādu darbu treneri iegulda spēlētājos, un tas dod motivāciju pierādīt sevi un darīt visu, lai būtu iespējami panākumi laukumā. Atliek tikai ievērot trenera norādījumus un smagi strādāt."

Komandā jaunpienācējs uzņemts labi, ar dažiem futbolistiem iepriekš kopā spēlējot jauniešu izlasēs.

Futbolists cer, ka jaunie vienības spēlētāji, kuri jau guvuši gana lielu pieredzi, laukumā darbosies arvien sekmīgāk, progresējot arī fiziskās sagatavotības jomā.

"Mans mērķis klubā ir parādīt savu labāko futbolu, kā arī katrā spēlē cīnīties par trim punktiem," kaujinieciski noskaņots ir Tālbergs.

2020.gada čempionātā ar 44 punktiem "Ventspilij" tika ceturtā vieta, bet devīto vietu desmit komandu vidū ar 16 punktiem izcīnīja "Metta".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu