Ovečkins ar citiem Krievijas hokejistiem ignorējuši NHL Covid-19 protokolu

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Aleksandrs Ovečkins
Aleksandrs Ovečkins Foto: Reuters/ScanPix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) zvaigzne Aleksandrs Ovečkins ar trim citiem Krievijas hokejistiem pārkāpuši Covid-19 protokola noteikumus, vēsta NHL.

Ovečkins kopā ar tautiešiem Jevgeņiju Kuzņecovu (uzbrucējs), Dmitriju Orlovu (aizsargs) un Iļju Samsonovu (vārtsargs) pulcējās viesnīcā, neievērojot distanci un neizmantojot aizsargmaskas.

Šie četri Krievijas hokejisti trešdien nevarēja piedalīties Vašingtonas "Capitals" komandas treniņā. ASV galvaspilsētas klubs par spēlētāju pārkāpumu saņēmis 100 000 ASV dolāru naudas sodu.

"Nožēloju savu izvēli pavadīt laiku kopā ar komandas biedriem viesnīcas istabā. Mācīšos no šīs pieredzes," paziņojumā citēts "Capitals" kapteinis Ovečkins, kurš karjerā deviņas reizes kļuvis par NHL sezonas labāko vārtu guvēju.

"Mūsu personāls ir paveicis smagu darbu, lai izveidotu drošu vidi mūsu spēlētājiem un citiem darbiniekiem. Esam vīlušies, ka mūsu spēlētāji pulcējušies ārpus atļautajām zonām," teikts Vašingtonas kluba paziņojumā.

Ovečkins šosezon četros mačos guvis vienus vārtus un veicis četras rezultatīvas piespēles, bet Kuzņecova kontā ir viens precīzs metiens un divas rezultatīvas piespēles.

Orlovs četrās spēlēs ar rezultativitāti nav izcēlies, turklāt viņš sakrājis negatīvu lietderības koeficientu -4.

Savukārt Samsonovs piedalījies divās spēlēs, vienā no tām komanda uzvarēja. Viņš vidēji divās spēlēs ielaidis 3,36 ripas un atvairījis 86,8% pretinieku metienu.

2018. gada NHL čempionvienība "Capitals" šosezon četrās spēlēs izcīnījusi divas uzvaras.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu