Makgregors: Karš vēl nav beidzies

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Konors Makgregors un Habibs Nurmagomedovs
Konors Makgregors un Habibs Nurmagomedovs Foto: Reuters/ScanPix

Jauktās cīņas mākslas (MMA) zvaigzne Konors Makgregors no Īrijas ir pārliecināts, ka vairums "Ultimate Fighting Championship" (UFC) fanu alkst viņa revanša cīņu pret Habibu Nurmagomedovu no Krievijas.

Nurmagomedovs pērnvasar zaudēja tēvu un treneri Abdulmanapu, kuram bija sirds problēmas un viņš mira no Covid-19 izraisītajām komplikācijām.

Krievijas cīkstonis savā karjerā ir nepārspēts - 29 uzvaras 29 cīņās. Tomēr viņš karjeru ir noslēdzis un vairākkārt uzsvēris, ka negrasās atgriezties oktagonā.

2018. gadā Nurmagomedovs pārspēja Makgregoru, kurš alkst revanša. Īrijas cīkstonis šajā nedēļas nogalē cīnīsies pret Dastinu Porjē no ASV.

"Viņa personīgajā dzīvē ir daudz notikumu. Nevēlu viņam ļaunu. Tas bija 2018. gadā, un tas palicis pagātnē. Tomēr tā cīņa vēl nav galā. Karš vēl nav beidzies," ESPN citē Makgregoru.

"Sportam ir jānotiek, cilvēkiem tas ir vajadzīgs. Es viņu nemedīšu, ja viņš to nevēlas. Būšu mierīgs un došos tālāk," piebilda UFC zvaigzne, kas karjerā izcīnījis 22 uzvaras un piedzīvojis četrus zaudējumus.

Makgregors pret Porjē cīnīsies sestdien "UFC 257" cīņu šovā Apvienoto Arābu Emirātu galvaspilsētā Abū Dabī.

Porjē karjerā guvis 26 uzvaras, sešas reizes atzinis pretinieka pārākumu, bet viena cīņa pasludināta par nenotikušu. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu