"Mogo"/LSPA līderis Krastenbergs kļūst par Gudļevska komandas biedru Austrijā

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Renārs Krastenbergs
Renārs Krastenbergs Foto: HK Mogo/Facebook

Viens no "Optibet" hokeja līgas (OHL) komandas "Mogo"/LSPA līderiem Renārs Krastenbergs pievienojies vārtsarga Kristera Gudļevska pārstāvētajam Austrijas atklātā čempionāta (ICEHL) klubam Fillahas "Panaceo SV", vēsta Rīgas vienība.

Krastenbergs novembrī pievienojās OHL komandai "Mogo"/LSPA. Astoņās OHL spēlēs viņš izcēlās ar sešiem vārtiem un sešām rezultatīvām piespēlēm.

Fillahas klubs šobrīd atrodas devītajā vietā 11 ICEHL komandu konkurencē.

Renārs Krastenbergs turpmāk ripas metīs Austrijas kluba Villacher SV pretinieku vārtos! Vēlam vieglas slidas un trāpīgas ripas!

Posted by HK mogo on Friday, January 22, 2021

Oktobrī 22 gadus vecais Krastenbergs tika atskaitīts no Kontinentālās hokeja līgas (KHL) vienības Rīgas "Dinamo". 

Uzbrucējs laukumā devās sešās KHL spēlēs, kurās ar rezultativitāti neizcēlās. Viņš spēlēja vidēji septiņarpus minūtes, izpildīja septiņus spēka paņēmienus un nopelnīja negatīvu lietderības koeficientu -1.

Iepriekšējās divas sezonas Krastenbergs pavadīja Ziemeļamerikas hokeja līgas ECHL komandā Vīlingas "Nailers". 2019./2020.gada sezonā Krastenbergs piedalījās 52 spēlēs, kurās guva 13 vārtus un veica 17 rezultatīvas piespēles.

Krastenbergam bija līgums ar Amerikas Hokeja līgas (AHL) komandu Vilksbāres/Skrentonas "Penguins", taču Ziemeļamerikā otrajā spēcīgākajā līgā viņš nav debitējis.

Viņš pārstāvējis Latvijas jauniešu valstsvienības pasaules čempionātos.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu