"Canadiens" vārtsargs Kerijs Praiss svin 350.uzvaru karjerā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Kerijs Praiss
Kerijs Praiss Foto: AP/ Scanpix

Kanādiešu vārtsargs Kerijs Praiss sestdien svinēja savu 350.uzvaru Nacionālās hokeja līgas (NHL) jaunajā sezonā.

Vankūveras "Canucks" bija dalībnieki kanādieša svinībās, savā laukumā piekāpjoties Monreālas "Canadiens" ar 2:5 (0:1, 0:1, 2:3).

Uzvarā Praiss atvairīja 23 pretinieku metienus, bet "Canadiens" guvusi punktus visās sešās sezonas izbraukuma spēlēs, ar desmit punktiem ieņemot pirmo vietu Ziemeļu divīzijā.

Citā mačā Bostonas "Bruins" mājās sagrāva Filadelfijas "Flyers" ar 6:1 (1:0, 2:1, 3:0).

Pa diviem vārtiem uzvarētāju labā guva Patriss Beržerons un Breds Maršāns, abiem sakrājot pa trim rezultativitātes punktiem, bet vārtos Jaroslavs Halāks atvairīja 16 viesu metienus.

Austrumu divīzijā abas komandas izcīnījušas pa septiņiem punktiem. "Bruins" to izdarījusi piecos mačos un ieņem otro vietu, bet "Flyers" pēc sešām spēlēm ir trešā. 

Jau ziņots, ka Latvijas vārtsarga Elvja Merzļikina pārstāvētā Kolumbusas "Blue Jacekts" savā laukumā ar rezultātu 5:2 (3:2, 0:0, 2:0) pārspēja Stenlija kausa ieguvēju Tampabejas "Lightning".

Latvijas vārtsargs tika atzīts par mača spožāko zvaigzni.

Merzļikins šajā duelī atvairīja 30 no 32 pretinieku mestajām ripām.

"Blue Jackets" ar sešiem punktiem sešos mačos Centrālajā divīzijā ierindojas otrajā pozīcijā, atpaliekot tikai no "Lightning", kas tikpat punktus iekrājusi četros dueļos.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu