Kļuvis zināms, cik par UFC cīņu nopelnīja Makgregors un Porjē (2)

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Dastins Porjē (no kreisās) un Konors Makgregors
Dastins Porjē (no kreisās) un Konors Makgregors Foto: Reuters/ScanPix

Skandalozais īru jauktās cīņas mākslas (MMA) cīkstonis Konors Makgregors nopelnījis ievērojami vairāk nekā viņa pretinieks "UFC 257" cīņu šovā amerikānis Dastins Porjē. 

Abu cīņa pagājušās nedēļas nogalē risinājās uz "Cīņu salas" Apvienoto Arābu Emirātu (AAE) galvaspilsētā Abu Dabī. Uzvaru svinēja Porjē, kurš savu sāncensi nokautēja otrajā raundā

32 gadus vecais Makgregors par piedalīšanos "UFC 257" cīņu šovā vien nopelnījis 5 miljonus ASV dolāru (4,1 miljons eiro). Tiesa, tā ir mazākā daļa no kopējiem Makgregora ienākumiem, kas ir 24 miljoni eiro, vēsta Lielbritānijas interneta laikraksts "The Independent". 

Lauvas tiesu Makgregors saņems par pārdotajiem tiešraides abonementiem.

Tikmēr Porjē par došanos astoņstūrī vien saņems vienu miljonu ASV dolāru (822 000 eiro). Tāpat viņam pienāksies daļa no pārdotajiem tiešraides abonementiem. 

Makgregors UFC ringā atgriezās pēc nedaudz vairāk kā gada pārtraukuma. 

Abi cīkstoņi tikās jau 2014. gadā. Toreiz duelis notika 65,8 kilogramu divīzijā un ar pirmā raunda nokautu pārāks bija Makgregors.

32 gadus vecajam Porjē šī kļuva par karjeras ienesīgāko cīņu. 2019. gadā par cīņu pret Habibu Nurmagomedovu no Krievijas viņš saņēma 250 000 ASV dolāru. 

Makgregors savas karjeras laikā izcīnījis 22 uzvaras un piedzīvojis piecus zaudējumus. Savukārt Porjē guvis 27 uzvaras, sešas reizes atzinis pretinieka pārākumu, bet viena cīņa pasludināta par nenotikušu. 

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu