"US Open" čempione mēneša laikā zaudējusi trīs ģimenes locekļus (3)

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Sloana Stīvensa
Sloana Stīvensa Foto: Reuters/ScanPix

ASV tenisiste Sloana Stīvensa mēneša laikā zaudējis trīs ģimenes locekļus, paziņojusi pati sportiste, kura šobrīd gatavojas sezonas pirmajam "Grand Slam" turnīram "Australian Open". 

Vispirms pēc saslimšanas ar Covid-19 dzīvību zaudēja viņas tante, nedaudz vēlāk no vīrusa izraisītajām komplikācijām nomira viņas vecmāmiņa, bet vēlāk sirds neizturēja Stīvensas vectēvam. 

Stīvensa ģimenes traģēdijas pārdzīvo vienatnē, jo pašlaik atrodas stingrā karantīnā, gatavojoties 2021. gada Austrālijas atklātajam tenisa čempionātam. 

"Man ir bezgalīgi dziļas sirdssāpes... Nesen mēs apglabājām manu tanti un pēc dažām nedēļām arī vecmāmiņu. Koronavīruss dienu pēc Ziemassvētkiem paņēma tanti Annu, un 10 dienas pēc Jaungada zaudēju vecmāmiņu. Viņas abas man palīdzēja kļūt par sievieti, kāda esmu, deva man spēku un ticību, pateicoties kam, es turos, sākot šo gadu bez viņiem," savā "Instagram" kontā raksta Stīvensa. 

Atbalstu Stīvensai sniegušas daudzas tenisa zvaigznes. 

Stīvensai Melburnā jāievēro 14 dienu karantīna, jo viņas lidojumā no Losandželosas atradās Covid-19 inficēta persona. Tas tenisistei liedz trenēties kortā. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sloane Stephens (@sloanestephens)

Neilgi pēc ierašanās Austrālijā Stīvensa uzzināja, ka mūžībā devies arī viņas vectēvs, ar kuru tenisistei bijušas ļoti ciešas attiecības. 

27 gadus vecā Stīvensa 2017. gadā kļuva par prestižā "Grand Slam" turnīra "US Open" uzvarētāju. Togad ceturtdaļfinālā viņa pārspēja Anastasiju Sevastovu. 

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu