Video ⟩ Porziņģis un "Mavericks" piekāpjas NBA "karstākajai" komandai

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Kristaps Porziņģis
Kristaps Porziņģis Foto: Reuters/ScanPix

Kristaps Porziņģis ar Dalasas "Mavericks" komandu trešdien piekāpās Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) šobrīd sezonas līdervienībai Jūtas "Jazz", kurai ir vairāku spēļu uzvaru sērija.

"Mavericks" ar rezultātu 104:116 (19:32, 29:37, 30:31, 26:16) piekāpās "Jazz" vienībai, kas izcīnīja jau 10. uzvaru pēc kārtas.

Tikmēr Dalasas komanda zaudēja trešo spēli pēc kārtas un cieta jau sesto neveiksmi pēdējos astoņos mačos.

Porziņģis laukumā pavadīja 32 minūtes, guva 18 punktus (2p. 6/11, 3p. 2/7), izcīnīja piecas atlēkušās bumbas un bloķēja divus metienus.

Latvijas basketbolistam šajā mačā sliktākais +/- rādītājs komandā. Kamēr laukumā atradās Porziņģis, pretinieki guva par 24 punktiem vairāk nekā "Mavericks".

Slovēnijas basketbolists Luka Dončičs guva 30 punktus "Mavericks" labā, bet amerikānis Tims Hārdevejs juniors pievienoja 19 punktus.

"Jazz" rindās lielisks bija francūzis Rūdijs Gobērs, kurš guva 29 punktus un izcīnīja 20 atlēkušās bumbas, kā arī bloķēja trīs metienus un pārtvēra trīs bumbas, bet rezultatīvākais bija amerikānis Džordans Klārksons ar 31 punktu.

Tikmēr 21 punktu (3p. 7/11) uzvarētājiem iemeta austrālietis Džo Inglss, bet 17 pievienoja amerikānis Maikls Konlijs.

"Jazz" vienībai šajā mačā nevarēja palīdzēt komandas līderis Donovans Mičels, kurš smadzeņu satricinājuma dēļ ievietots traumēto spēlētāju sarakstā.

"Mavericks" ne reizi šajā mačā nebija vadībā, kamēr "Jazz" spēles gaitā spēja iegūt pat 25 punktu pārsvaru.

Rietumu konferences turnīra tabulā "Jazz" ar 14 uzvarām 18 spēlēs apsteigusi līdzšinējo sezonas līderi NBA čempioni Losandželosas "Lakers" (14-5).

Savukārt "Mavericks" ar astoņām uzvarām 18 mačos ierindojas 11. pozīcijā Rietumu konferences kopvērtējumā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu