Šodien sākas Klik šaha divcīņas turnīrs

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Jānis Škapars/TVNET

Ar ātrā šaha turnīru šodien šaha platformā Lichess.org iesāksies Klik šaha divcīņas pirmais posms. Dalībnieku reģistrācija līdz plkst. 17:00, pirmās kārtas sākums 18:00.

Klik šaha divcīņā aicināti piedalīties ir gan šaha profesionāļi, gan iesācēji. Turnīrs tiks izspēlēts pēc Šveices izlozes sistēmas, kopā sapārojot līdzīga līmeņa spēlētājus. 

Klik divcīņa norisināsies divu dienu garumā - sestdien, 30. janvārī plkst. 18:00 notiks ātrā šaha (rapid) posms, bet svētdien, 31. janvārī, plkst. 18:00 ātrspēle (blics). Izlozes balvas ieguvējs tiks noskaidrots TVNET tiešraidē 1. februārī plkst. 15:00. Par iespējām piedalīties divcīņā - turnīra nolikumā.

Pirmajā Klik šaha divcīņas turnīrā piereģistrējušies ir arī vairāki Latvijas čempioni un tituloti Latvijas šahisti - lielmeistari Arturs Neikšāns, Ņikita Meškovs un Viesturs Meijers, starptautiskie meistari Ritvars Reimanis, Vladimirs Svešņikovs, Rolands Bērziņš, Linda Krūmiņa un citi.  

Klik šaha divcīņa ir noslēgums TVNET 2. šaha sezonas raidījumiem "Šahs un mats! Ar Miķeli Vingri" un citām šaha publikācijām divu nedēļu garumā. Raidījumos uzmanība tika pievērsta dažādiem šaha paveidiem - aklajam šaham, simultānspēlei, Zviedru šaham un Dice chess. Raidījumā viesojās labākie Latvijas šahisti un jaunie šaha talanti - Arturs Neikšāns, Ņikita Meškovs, Dana Reizniece-Ozola, Vladimirs Svešņikovs, Agnese Ter-Avetisjana, Marija Kuzņecova un Miķelis Vingris. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu