Basketbolists Leimanis kļūst par rezultatīvāko "Cmoki" komandā VTB mačā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Toms Leimanis
Toms Leimanis Foto: FIBA.com

Latvijas basketbolists Toms Leimanis sestdien guva 17 punktus Vienotās līgas spēlē Minskā, kļūstot par rezultatīvāko basketbolistu komandā, taču ar to bija par maz viņa pārstāvētās Minskas "Cmoki" uzvarai.

Minskā "Cmoki" ar Edmundu Valeiko treneru korpusā ar 66:76 (19:22, 17:19, 19:18, 11:17) atzina Kazaņas "Unics" pārākumu.

Leimanis 26 minūtēs un deviņās sekundēs kļuva par komandas rezultatīvāko dalībnieku. Viņš realizēja visus trīs divpunktu metienus un trīs no sešiem trīspunktu metieniem, kā arī abus soda metienus.

Tāpat viņš izcīnīja divas atlēkušās bumbas, divreiz rezultatīvi piespēlēja un divreiz kļūdījās, reizi pārkāpa noteikumus, divreiz izprovocēja piezīmes pretiniekam un tika pie komandā lielākā efektivitātes koeficienta 16.

Klāvs Čavars nebija iekļauts Minskas komandas pieteikumā.

Viesu rindās 18 punktus guva Neits Volterss.

Turnīra tabulā "Cmoki" ar diviem panākumiem 13 cīņās ieņem pēdējo 13.vietu, bet "Unics" ar 11 panākumiem 15 cīņās ir trešajā vietā.

Tāpat kā iepriekšējā sezonā, arī šajā regulārajā turnīrā startē 13 komandas - deviņas no Krievijas, kā arī pa vienai vienībai no Igaunijas, Baltkrievijas, Kazahstānas un Polijas. Otro sezonu pēc kārtas turnīrā nepiedalās "VEF Rīga" komanda.

2019./2020.gada līgas sezona sezona priekšlaicīgi noslēdzās koronavīrusa radītās pandēmijas dēļ, čempionu nenoskaidrojot. Čempionāta pārtraukšanas brīdī pirmajā vietā bija Maskavas apgabala "Himki", bet otro vietu ieņēma Maskavas CSKA.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu