Video ⟩ Makdeivids "iztamborē" ceļu uz vārtiem un kaldina "Oilers" uzvaru

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Konors Makdeivids
Konors Makdeivids Foto: Reuters/ScanPix

Kanādas hokejists Konors Makdeivids sestdien izcēlās ar skaistu vārtu guvumu, kaldinot Edmontonas "Oilers" uzvaru Nacionālās hokeja līgas (NHL) čempionātā.

"Oilers" savā laukumā ar rezultātu 4:3 (2:1, 1:2, 0:0, 1:0) papildlaikā pārspēja Toronto "Maple Leafs" komandu, kurai pārtrūka četru uzvaru sērija.

Makdeivids šajā mačā guva divus vārtus un veica rezultatīvu piespēli. Otrajā vārtu guvumā viņš individuāli apspēlēja pretiniekus un kaldināja "Oilers" vienībai uzvaru.

Vēl uzvarētāju labā vārtus guva arī čehs Dominiks Kahūns un kanādietis Džošs Arčibalds, bet vācietis Leons Draizaitls veica divas rezultatīvas piespēles.

"Maple Leafs" sastāvā vārtus guva kanādieši Zeks Haimens un Viljams Nīlanders, kā arī amerikānis Ostons Metjūss, bet kanādietis Džons Tavaress atzīmējās ar divām piespēlēm.

Ziemeļu divīzijā, kur spēlē vienīgi Kanādas klubi, "Maple Leafs" ar 15 punktiem 10 spēlēs ir līdere, bet "Oilers" ar astoņiem punktiem 10 mačos atrodas piektajā pozīcijā.

Makdeivids ar 17 rezultativitātes punktiem (7+11) šobrīd ir sezonas rezultatīvākais spēlētājs. Viņam tuvākais sekotājs ir komandas biedrs Draizaitls ar 15 punktiem (6+9).

Patlaban sezonas labākais vārtu guvējs ir amerikānis Broks Besers, kurš 11 mačos Vankūveras "Canucks" sastāvā ar precīzu metienu izcēlies astoņas reizes. Viņa kontā arī trīs rezultatīvas piespēles.

Besers sestdien guva divus vārtus, palīdzot "Canucks" ar rezultātu 4:1 (2:1, 1:0, 1:0) pārspēt Vinipegas "Jets".

"Canucks" pārtrauca 10 zaudējumu sēriju spēlēs pret "Jets" komandu.

"Canucks" ar 12 punktiem ieņem trešo vietu Kanādas klubu jeb Ziemeļu divīzijas kopvērtējumā, bet "Jets" ir ceturtajā pozīcijā ar 10 punktiem. Tiesa, Vinipega aizvadījusi par trim spēlēm mazāk nekā Vankūvera.

Savukārt šosezon pirmo zaudējumu pamatlaikā sestdien piedzīvoja Monreālas "Canadiens", kas ar 0:2 (0:1, 0:0, 0:1) piekāpās Kalgari "Flames".

Uzvarētājiem vārtus guva zviedrs Mikaels Baklunds un amerikānis Džonijs Gudro, bet Monreāla šosezon pirmo reizi palika bez punktiem.

"Canadiens" ar 12 punktiem astoņos mačos ieņem otro vietu Ziemeļu divīzijā, tikmēr "Flames" ar septiņiem punktiem septiņos mačos atrodas sestajā pozīcijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu