Kamaniņu izlases treneris Mauriņš: Pasaules čempionāts izdevies labāks, nekā varējām cerēt

CopyDraugiem X Whatsapp
Andris Šics, Juris Šics, Kendija Aparjode, Artūrs Dārznieks
Andris Šics, Juris Šics, Kendija Aparjode, Artūrs Dārznieks Foto: AP/Scanpix

Latvijas kamaniņu braucējiem šonedēļ Vācijā aizvadītais pasaules čempionāts vērtējams kā izdevies, norāda izlases menedžeris un treneris Kaspars Mauriņš.

Latvijas kamaniņu braucēji Kendija Aparjode, Artūrs Dārznieks, brāļi Juris un Andris Šici svētdien Kēnigszē trasē Vācijā izcīnīja bronzas medaļas pasaules čempionātā komandu stafetē.

Brāļi Šici piektdien pasaules čempionātā sprintā izcīnīja sudrabu divniekos, bet dienu vēlāk viņi ieguva bronzu divu braucienu summā pasaules meistarsacīkšu ietvaros.

Savukārt U-23 vecuma grupas ieskaitē individuālajās sacensībās bronzu izcīnīja Gints Bērziņš, bet divnieku sacīkstēs bronzu izcīnīja arī Mārtiņš Bots un Roberts Plūme.

"Uzskatām, ka pasaules čempionāts ir ļoti izdevies - trīs medaļas pieaugušo kategorijā. Brāļiem Šiciem sudrabs Sprinta kausa izcīņā, bronza pamatsacensībās un komandu sacensībās arī bronza. Kā arī U-23 vecuma kategorijā izcīnītas divas medaļas. Es domāju, ka tas ir daudz labāk, nekā mēs varējām iedomāties, jo, atklāti runājot, Kēnigszē no visām Vācijas trasēm ir gandrīz nelabvēlīgākā tieši Latvijas sportistiem," Latvijas Kamaniņu sporta federācijas paziņojumā citēts Mauriņš.

"Žēl, ka vīriem neizdevās uzrādīt tik labus rezultātus, kā viņi varētu, bet jāsaka, ka kopumā ir ļoti labi. Jāsakoncentrējas uz noslēdzošo Pasaules kausa posmu un jāparāda labi rezultāti Sanktmoricā, un tad jau sezona būs noslēgusies pozitīvi," piebilda izlases treneris un menedžeris.

Jau nākamajā nedēļas nogalē 2020./21. gada Pasaules kausa sezona noslēgsies ar devīto posmu Sanktmoricā, Šveicē.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu