Daugaviņš un "Vitjaz" piedzīvo zaudējumu rezultatīvā mačā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Kaspars Daugaviņš
Kaspars Daugaviņš Foto: hcvityaz.ru

Latvijas uzbrucējs Kaspars Daugaviņš kopā ar Maskavas apgabala "Vitjaz" komandu svētdien piedzīvoja zaudējumu Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta spēlē.

"Vitjaz" pretinieku laukumā ar rezultātu 4:5 (1:2, 2:1, 1:2) piekāpās Minskas "Dinamo" komandai.

Pēc divām trešdaļām rezultāts bija neizšķirts 3:3, bet trešā perioda sestajā minūtē Romāns Gorbunovs ieguva vadību laukuma saimniekiem. 70 sekundes pirms pamatlaika beigām Šeins Prinss nostiprināja "Dinamo" vadību, bet līdz finālsvilpei viesi vienus vārtus atguva.

"Vitjaz" komandā ar vārtiem un divām rezultatīvām piespēlēm izcēlās Daņila Moisejevs.

Daugaviņš svētdien uz ledus pavadīja 22 minūtes un piecas sekundes, kas bija lielākais rādītājs komandā. Šajā laikā viņš uzvarēja piecos no 12 iemetieniem un tika pie divām soda minūtēm.

Iepriekšējā spēlē Daugaviņš nopelnīja savu 45.rezultativitātes punktu, kļūstot par pirmo Latvijas hokejistu, kuram tas izdevies regulārajā sezonā.

Daugaviņš šosezon 49 spēlēs izcēlies ar 16 vārtiem un 29 rezultatīvām piespēlēm. Latvijas izlases uzbrucējs labojis pagājušās sezonas regulārā čempionāta rezultativitātes rekordu. 2019./20.gada sezonā Daugaviņš 59 spēlēs izcēlās ar 19 vārtiem un 21 piespēli.

"Vitjaz" ar 52 punktiem 51 spēlē ieņem astoto vietu Rietumu konferencē, kur Minskas vienība ar 59 punktiem 51 duelī ir sestā.

Šosezon KHL čempionātā piedalās 23 komandas - 11 Rietumu un 12 Austrumu konferencēs. Regulārajā čempionātā katra komanda aizvadīs pa 60 spēlēm, pēc kurām pa astoņiem labākajiem klubiem iekļūs Gagarina kausa izcīņā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu