Balcers nosūtīts uz fārmklubu sportiskās kondīcijas uzlabošanai

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Rūdolfs Balcers
Rūdolfs Balcers Foto: bellevillesens.com

Latvijas hokeja uzbrucējs Rūdolfs Balcers nosūtīts uz Nacionālās hokeja līgas (NHL) komandas Sanhosē "Sharks" fārmklubu Amerikas Hokeja līgā (AHL), lai uzlabotu sportisko formu.

Uz "Barracuda" vienību bez Balcera nosūtīti vēl vairāki spēlētāji, taču viņam vienīgajam paziņojumā ir norādīta piebilde, ka hokejists nosūtīts ar mērķi uzlabot kondīciju.

Sestdien pārbaudes spēlē "Barracuda" ar rezultātu 3:7 piekāpās Hendersonas "Silver Knights" vienībai, kas ir fārmklubs NHL komandai Vegasas "Golden Knights".

Balcers šajā pārbaudes spēlē izcēlās ar divām rezultatīvām piespēlēm, spēlējot "Barracuda" pirmajā uzbrucēju maiņā. 

"Barracuda" sastāvā spēlei bija pieteikts arī latviešu aizsargs Kārlis Čukste, taču izplatītā informācija par spēles gaitu un statistiku ir ļoti skopa.

Svētdien norisinājās vēl viena pārbaudes spēle, kas noslēdzās pēc otrā perioda. "Barracuda" tobrīd atradās iedzinējos ar rezultātu 0:1 cīņā pret "Silver Knights".

Spēle tika pārtraukta starp otro un trešo periodu, jo tika saņemti rezultāti, ka "Barracuda" komandā konstatēta Covid-19 klātbūtne, vēsta Lasvegasā mītošais žurnālists Dana Vāgners.

Arī šajā pārbaudes spēlē Balcers spēlēja pirmajā maiņā, bet Čukste nebija mačam pieteikts "Barracuda" sastāvā.

12. janvārī NHL klubs "Sharks" piesaistīja Balceru sastāvam no neaizsargāto spēlētāju saraksta, kur viņu ievietoja Kanādas klubs Otavas "Senators".

"Sharks" galvenais treneris Bobs Bugnērs iepriekš izteica minējumu, ka paies trīs vai četras nedēļas līdz Balcers no Kanādas pārcelsies uz ASV pie "haizivīm".

NHL čempionātā "Sharks" vienībai bija paredzētas spēles 1. un 3. februārī pret "Golden Knights", taču pretinieku komandā konstatēta inficēšanās ar Covid-19, tāpēc Vegasas kluba pārstāvji devušies pašizolācijā un paredzētie mači pārcelti uz vēlāku.

5. un 6. februārī "Sharks" komandai NHL čempionātā paredzēti mači pret Anaheimas "Ducks".

Savukārt 5. februārī plānots AHL sezonas sākums. Sezonas pirmajā spēļu dienā "Barracuda" komandai paredzēta cīņa pret Taksonas "Roadrunners".

Sagaidāms, ka Balcers drīzumā varētu pievienoties NHL klubam "Sharks", ja šķēršļus neliks Covid-19 situācija vai negaidītas traumas.

NHL Rietumu divīzijā "Sharks" ar sešiem punktiem astoņos mačos ieņem pēdējo vietu astoņu komandu konkurencē.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu