Video ⟩ Punnenovs rezultatīvi piespēlē un palīdz komandai pārtraukt zaudējumu sēriju

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Ivars Punnenovs
Ivars Punnenovs Foto: www.scltigers.ch

Latviešu vārtsargs Ivars Punnenovs svētdien atzīmējās ar rezultatīvu piespēli un kopā ar uzbrucējiem Tomu Andersonu un Rihardu Melnalksni svinēja uzvaru Šveices augstākās hokeja līgas (NL) spēlē.

Latviešu pārstāvētā Langnau "Tigers" viesos ar rezultātu 3:1 (0:0, 0:1, 3:0) pārspēja Cīrihes "Lions", pārtraucot piecu zaudējumu sēriju.

Punnenovs ar rezultatīvu piespēli atzīmējās deviņas sekundes pirms pamatlaika beigām, kad ievadīja uzbrukumu, kas noslēdzās ar komandas biedra Žila Sturni metienu tukšos vārtos. Latviešu vārtsargs šosezon atzīmējies ar divām rezultatīvām piespēlēm.

Punnenovs šajā duelī atvairīja 27 no 28 pretinieku mestajām ripām. Viņš šosezon piedalījies 25 NL spēlēs, kurās vidēji ielaidis 3,25 ripas un atvairījis 91,20% metienu.

Tikmēr Melnalksnis uz ledus pavadītajās 14 minūtēs un 20 sekundēs divreiz meta pa vārtiem, uzvarēja divos no desmit iemetieniem un iekrāja negatīvu lietderības koeficientu -1, bet Andersonam astoņās minūtēs un 28 sekundēs bija viens metiens pa vārtiem un neitrāls lietderības koeficients.

Savukārt Denisa Smirnova un Sanda Smona pārstāvētajā Ženēvas "Servette" tika konstatēta inficēšanās ar Covid-19, tādējādi šī komanda svētdien nevarēja tikties ar "Lausanne" vienību un Ronaldu Ķēniņu.

No Latvijas hokejistu pārstāvētajiem klubiem Šveices čempionātā visaugstāk atrodas "Lausanne", kas 25 spēlēs iekrājusi 48 punktus un ieņem ceturto vietu. "Servette" ar 44 punktiem 26 mačos atrodas astotajā pozīcijā, kamēr "Tigers" 30 deuļos iekrājusi 27 punktus, kas dod pirmspēdējo, 11.vietu.

Iepriekšējā sezonā NLA turnīrs noslēdzās pēc regulārā čempionāta, tādējādi otro reizi vēsturē un pirmo reizi kopš 1940.gada netika kronēts Šveices čempions hokejā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu