Mediji: Marejs no Rīgas "Dinamo" atlaists par Kovaļčuka nūjas zādzību (2)

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Džordans Marejs
Džordans Marejs Foto: dinamoriga.lv

Kanādas hokeja aizsargs Džordans Marejs darbu Rīgas "Dinamo" komandā zaudējis par pretinieka nūjas zādzību, vēsta Krievijas mediji un Latvijas portāls "sportacentrs.com".

27. janvārī Kontinentālās hokeja līgas (KHL) mačā Rīgas "Dinamo" savā laukumā ar rezultātu 1:2 piekāpās Latvijas izlases galvenā trenera Boba Hārtlija vadītajam Krievijas klubam Omskas "Avangard".

Pēc mača Rīgas "Dinamo" galvenais treneris Pēteris Skudra preses konferencē pauda cerību, ka jau drīzumā laukumā atgriezīsies Marejs, kurš traumas dēļ nav spēlējis kopš 7. decembra.

Jau nākamajā dienā Rīgas "Dinamo" paziņoja, ka pēc abpusējas vienošanās sadarbība ar Mareju ir pārtraukta. 28 gadus vecais aizsargs 11 mačos guva vienus vārtus un atdeva sešas rezultatīvas piespēles.

Tiek ziņots, ka Marejs pirms spēles pret "Avangard" piesavinājies pretinieku komandas spēlētāja Iļjas Kovaļčuka nūju. To, ka trūkst vienas no viņa nūjām, Krievijas hokeja zvaigzne konstatēja divas stundas pirms spēles sākuma.

Pie darba ķērās "Arēna Rīga" apsardze, kas videonovērošanas kamerās konstatēja, ka vaininieks šajā situācijā bijis Marejs, kurš turklāt vēl mēģinājis nūju noslēpt.

Rīgas "Dinamo" komanda gan nav publiski komentējusi Mareja starpgadījumu ar Kovaļčuka nūju.

37 gadus vecais Kovaļčuks šosezon labi iejuties "Avangard" komandā, 13 spēlēs atzīmējoties ar 14 rezultativitātes punktiem (4 vārti + 10 piespēles).

Kovaļčukam ir 13 gadu un vairāk nekā 900 spēļu pieredze Nacionālajā hokeja līgā (NHL), kur viņš guvis vairāk nekā 400 vārtu.

Krievijas izlases rindās Kovaļčuks kļuvis gan par pasaules, gan olimpisko čempionu.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu