Bruklina kopš Hārdena pievienošanās demonstrē vissliktāko aizsardzību NBA

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Džeimss Hārdens
Džeimss Hārdens Foto: AFP/SCANPIX

Kopš Bruklinas "Nets" komandai pievienojās Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) zvaigzne Džeimss Hārdens, vienība demonstrē sliktāko aizsardzību līgā. 

Hārdens "Nets" rindās piedalījies astoņās spēlēs, bet kopš viņa pievienošanās Ņujorkas klubam Bruklina regulārajā čempionātā aizvadījusi deviņus mačus, kuros gūtas sešas uzvaras. 

Hārdens nereti savas karjeras laikā kritizēts par pasīvo spēli savā laukuma galā. 

Saskaņā ar statistiku, kopš viņš ir "Nets" spēlētājs, Bruklinas vienība vidēji mačā savā grozā ielaidusi 124,6 punktus, kas šobrīd ir sliktākais rādītājs visu NBA komandu vidū. 

Tajā pašā laikā Hjūstonas "Rockets", no kurienes Hārdens nonāca Bruklinā, pašlaik NBA ir otrs labākais reitings aizsardzībā. Maiņas darījuma rezultātā uz "Rockets" no "Nets" pārcēlās Rodions Kurucs, kurš gan pie lielas lomas Teksasas vienībā nav ticis. 

Lai arī "Nets" sekmes aizsardzībā pēdējā laikā nav tās labākās, komanda aizvien tiek pieskaitīta pie vienām no līgas favorītēm cīņā par čempiontitulu. 

Pēdējā spēlē pret Dāvja Bertāna pārstāvēto Vašingtonas "Wizards" Bruklinas "Nets" savā grozā ielaida 149 punktus un pēdējās sekundēs piedzīvoja zaudējumu

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu