Kurucam minimāla loma "Rockets" kārtējā panākumā

CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: AP/Scanpix

Latviešu basketbolists Rodions Kurucs pirmdien Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) mačā spēlēja pēdējās piecas minūtes, viņa pārstāvētajai Hjūstonas "Rockets" komandai svinot panākumu.

"Rockets" izbraukumā ar rezultātu 136:106 (48:24, 25:30, 29:22, 34:30) guva virsroku pār Oklahomasitijas "Thunder" un izcīnīja sesto uzvaru pēc kārtas.

Kurucs spēlē iesaistījās piecas minūtes un trīs sekundes pirms pamatlaika beigām, kad viesi bija priekšā ar 123:95 un nebija vairs panākami. Latvijas basketbolists šajā laikā izpildīja pa vienam neprecīzam metienam divu un trīs punktu vērtībās.

"Rockets" komandā ar 25 punktiem atzīmējās Ēriks Gordons, 18 punkti un 11 atlēkušās bumbas bija Kristianam Vudam, tāpat 18 punktus guva Džons Vols.

Hjūstonieši šajā mačā realizēja 28 no 52 jeb 53,8% tālmetienu. Viesi tikai par vienu tālmetienu atpalika no Milvoki "Bucks" 2020.gada beigās uzstādītā NBA rekorda.

Laukuma saimniekiem rezultatīvākais ar 19 punktiem bija Šejs Žilžess-Aleksandrs.

"Rockets" ar desmit uzvarām 19 spēlēs ieņem devīto vietu Rietumu konferencē, kur "Thunder" ar astoņiem panākumiem 19 dueļos atrodas 12.pozīcijā.

Trešdien abas komandas tiksies atkārtoti, bet ceturtdien "Rockets" izbraukuma sēriju noslēgs ar cīņu pret Memfisas "Grizzlies".

NBA pamatturnīrā plānots aizvadīt 72 spēles, kas ir par desmit mazāk, nekā ierasts.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu