Rezultatīvais Laine jau tuvākajā laikā debitēs "Blue Jackets" komandā

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Reuters/ScanPix

Somu uzbrucējs Patriks Laine jau tuvākajā laikā piedzīvos debiju Elvja Merzļikina pārstāvētajā Nacionālās hokeja līgas (NHL) komandā Kolumbusas "Blue Jackets", vēsta Ziemeļamerikas hokeja apskatnieki. 

Laine maiņas darījuma rezultātā Kolumbusā nonāca no Vinipegas "Jets", bet ķermeņa augšdaļas savainojuma dēļ vēl debiju "Blue Jackets" kreklā nav piedzīvojis. Iespējams, tas notiks jau nākamajā spēlē pret Dalasas "Stars", kas paredzēta naktī uz trešdienu pēc Latvijas laika. 

Laine pirmdien piedalījies "Blue Jackets" treniņā. Galvenais treneris Džons Tortorella viņam meklējis atbilstošus maiņas partnerus. 

"Es vienkārši sēdēju pie sava darba galda un centos saprast, kā lai izveido maiņu virknējumus," kluba mājas lapā izteicies Tortorella. "Uz papīra iznāca uzlikt piecas vai sešas dažādas kombinācijas."

Kopā ar Laini uz "Blue Jackets" no "Jets" komandas pārcēlās arī uzbrucējs Džeks Roslovičs. 

"The Dallas Morning News" vēsta, ka Laine varētu piedalīties jau mačā pret "Stars". Tiek uzsvērta arī uzbrucēja loma vairākumā, kas Kolumbusas komandai ir viens no vājajiem elementiem. 

Pēdējo trīs gadu laikā "Blue Jackets" realizējusi vien 16,1% vairākumu, bet ar Laines iekļaušanos komandā šo elementu varētu krietni uzlabot. Vēl pārstāvot "Jets", Laine 17 spēlēs pret Dalasas vienību guvis 18 vārtus. 

Laine atrodas Kolumbusā, kur karantīnā pavadījis 48 stundas un uzrādījis divus negatīvus Covid-19 testus.

Šosezon Laine "Jets" rindās piedalījās tikai vienā spēlē, kurā guva divus vārtus un veica vienu rezultatīvu piespēli. 

22 gadus vecais Somijas uzbrucējs karjeras laikā 306 NHL regulārā čempionātā spēlēs izcēlies ar 140 vārtu guvumiem un 110 rezultatīvām piespēlēm. 

Laine ir 2016. gada NHL drafta 2. numurs. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu