HK "Rīga" izbraukuma sēriju noslēdz bez punktiem

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
"Rīgas" hokejisti
"Rīgas" hokejisti Foto: Artūrs Stabulnieks/Rīgas "Dinamo"

Krievijas Jaunatnes hokeja līgas (MHL) komanda "Rīga" otrdien cieta zaudējumu regulārā čempionāta spēlē.

Rīdzinieki Krasnogorskā ar rezultātu 4:5 (1:2, 0:2, 3:1) piekāpās Maskavas "MHP Dinamo" komandai.

"Rīga" izbraukumā zaudēja visās četrās spēlēs, pirms tam pirmdien maskaviešiem piekāpjoties ar rezultātu 1:3. Latvijas hokejisti zaudējuši sešās spēlēs pēc kārtas.

Spēle sākās aktīvi un jau trešajā minūtē abas komandas apmainījās gūtiem vārtiem. Vispirms vadībā izvirzījās mājinieki, bet pēc tam Kristaps Skrastiņš nonāca pozīcijā, kurā bija tukši pretinieku vārti, un panāca 1:1. Turpinājumā līdz trešā perioda astotajai minūtei laukuma saimnieki guva četras bezatbildes vārtus - 5:1.

Tiesa, pamatlaika pēdējās 12 minūtēs rīdzinieki guva trīs vārtus, kas gan neglāba no zaudējuma. Vispirms Kārlis Bucenieks ar spēcīgu raidījumu realizēja vairākumu, bet sešas minūtes pirms pamatlaika beigām pretuzbrukumu ar nekļūdīgu metienu noslēdza Kaspars Ziemiņš. Savukārt 23 sekundes pirms finālsvilpes pretinieka vārtsarga kļūdu izmantoja Antons Siņegubovs - 4:5.

"Rīga" ar 36 punktiem 42 spēlēs Rietumu grupā ieņem 13.vietu, kamēr "MHP Dinamo" ar 84 punktiem 50 mačos atrodas otrajā pozīcijā.

"Rīga" iepriekšējā sezonā regulārajā čempionātā ieņēma septīto vietu Rietumu konferencē, bet izslēgšanas spēļu pirmajā kārtā ar 0-3 piekāpās Jaroslavļas "Loko".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu