Rīgas "Dinamo" vārtsargs Voris: Pirms spēles visiem dega acis

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Jānis Voris
Jānis Voris Foto: Artūrs Stabulnieks/Rīgas "Dinamo"

Rīgas "Dinamo" hokejisti spēlei pret Kontinentālās hokeja līgas (KHL) grandu Maskavas CSKA bija labi noskaņojušies un motivēti izcīnīt uzvaru, pastāstīja vārtsargs Jānis Voris.

Rīgas "Dinamo" otrdien izbraukumā ar rezultātu 3:4 papildlaikā piekāpās CSKA, mača gaitā pazaudējot 3:1 pārsvaru.

"Bijām ļoti labi noskaņojušies, motivēti spēlei. Pretī bija spēcīga komanda, bet mēs nebaidījāmies spēlēt. Pirms spēles bija redzams, ka visiem acis deg. Beigās vienkārši nepaveicās. Varbūt kaut kur nogurums, grūti teikt. Viņi guva divus ļoti labus vārtus. Visu spēli puiši cīnījās, bloķēja metienus. Tiešām - cepuri nost. Beigās vienkārši nepaveicās," kluba mājaslapā citēts Voris.

21 gadu vecais Latvijas vārtsargs atvairīja 19 no 23 metieniem. Voris aizvadīja pirmo KHL spēli kopš 7. janvāra.

"Pats jutos ļoti labi. Biju noilgojies pēc hokeja. Kamēr ārstēju savainojumu, es turpināju trenēties, tikai negāju uz ledus, biju piesardzīgāks ar savainoto kāju. Trenēties turpināju, tad jau lēnām atgriezos uz ledus. Ar vārtsargu treneri kopā strādājām, fiziski šodien jutos ļoti labi - pirms izbraukuma aizvadījām sešus labus ledus treniņus. Spēles laikā nebija tik grūti, kā biju domājis pirms tam."

Pēc CSKA otro vārtu guvuma Pēteris Skudra pieprasīja, lai tiek skatīts video atkārtojums, kas apliecināja, ka mājinieki traucējuši Vorim. Vārtu guvumu neieskaitīja.

"Ja godīgi, es nezināju kāds būs tiesnešu lēmums. Jutu, ka ar mani ir kontakts pēc piespēles uz vārtu priekšu, bet es nesapratu, tas ir mans spēlētājs vai pretinieks. Izrādās, ka tas bija pretinieks, atkārtojumu gan neesmu redzējis."

Voris šosezon Rīgas "Dinamo" sastāvā laukumā izgājis trīs mačos, palīdzējis komandai izcīnīt vienu uzvaru, vidēji mačā ielaidis 4,12 ripas un atvairījis 84,4% pretinieku metienu.

Rīgas "Dinamo" nākamo spēli aizvadīs 4. februārī izbraukumā pret Ufas "Salavat Julajev".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu