Kurucam izdodas gūt punktus; pārtrūkst "Rockets" uzvaru sērija

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Rodions Kurucs
Rodions Kurucs Foto: AP/Scanpix

Rodions Kurucs trešdien guva trīs punktus Hjūstonas "Rockets" komandas zaudējumā Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spēlē.

"Rockets" izbraukumā ar rezultātu 87:104 piekāpās Oklahomasitijas "Thunder", tādējādi pārtrūka Hjūstonas vienības sešu uzvaru sērija.

Kurucs laukumā pavadīja sešas minūtes, kuru laikā viņš realizēja savu vienīgo izpildīto metienu, kas bija precīzs tālmetiens.

Latvieša kontā arī viena atlēkusī bumba, viena rezultatīva piespēle un viena piezīme.

Spēli Kurucs pabeidza ar pozitīvu +/- rādītāju +6, tātad "Rockets" guva par sešiem punktiem vairāk nekā pretinieki, kamēr laukumā atradās Latvijas basketbolists.

Kurucam šī ir tikai piektā spēle "Rockets" sastāvā, kurā viņš tika laukumā. Un tikai trešā spēle, kurā viņš atzīmējies ar gūtiem punktiem.

"Rockets" sastāvā Ēriks Gordons guva 22 punktus, bet Džons Vols pievienoja 19 punktus.

"Thunder" rindās rezultatīvākais ar 19 punktiem bija Kenriks Viljamss, 18 punkti un 12 izcīnītas atlēkušās bumbas Dariusa Bezlija kontā, 17 punktus pievienoja Els Horfords, bet Hamidou Diallo atzīmējās ar 16 punktiem.

Interesanti, ka "Thunder" iepriekšējās divās spēlēs ielaida attiecīgi 147 un 136 punktus, bet šoreiz aizsardzība bija daudz labāka - zaudēti tikai 87 punkti.

"Rockets" otro reizi šosezon nespēja gūt vismaz 100 punktus. Arī iepriekšējā reizē tika piedzīvots zaudējums.

Iepriekšējā spēlē "Rockets" trāpīja 11 tālmetienus un guva 48 punktus jau pirmajā ceturtdaļā pret "Thunder", bet šoreiz Hjūstona visā spēlē kopumā trāpīja 12 tālmetienus no 46 izpildītajiem.

Ar 10 uzvarām un 10 zaudējumiem "Rockets" ieņem 10. vietu Rietumu konferencē, bet "Thunder" ar bilanci 9-11 atrodas vienu pozīciju zemāk.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu