Kurucam četri punkti četrās minūtēs; "Rockets" svin uzvaru

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Džons Vols metienā
Džons Vols metienā Foto: AFP/SCANPIX

Latvijas basketbolists Rodions Kurucs ceturtdien palīdzēja Hjūstonas "Rockets" komandai izcīnīt uzvaru Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spēlē.

"Rockets" izbraukumā ar rezultātu 115:103 pārspēja Memfisas "Grizzlies", izcīnot septīto uzvaru pēdējo astoņu spēļu nogrieznī.

Kurucs laukumā pavadīja četras minūtes un 11 sekundes, kuru laikā guva četrus punktus (3p. 1/2, soda metieni 1/2).

Latvieša kontā arī viena piezīme un negatīvs +/- rādītājs -10. Kamēr laukumā bija Kurucs, tikmēr pretinieki guva par 10 punktiem vairāk nekā "Rockets".

Uzvarētāju labā Džons Vols guva 22 punktus un veica astoņas rezultatīvas piespēles, bet Ēriks Gordons pievienoja 20 punktus.

Džašons Teits, kurš nomināli spēlē Kuruca pozīcijā starta pieciniekā, pievienoja 19 punktus, bet centrs Kristians Vuds iemeta 17 punktus, taču trešajā ceturtdaļā satraumēja potīti un laukumā neatgriezās.

"Grizzlies" sastāvā 16 punktus guva Dezmonds Beins, 15 pievienoja Dža Morants, pa 13 iemeta Brendons Klārks un Taiuss Džounss.

Hjūstona veica 18:4 izrāvienu pirms puslaika pārtraukuma, kurā "Rockets" devās atpūtā ar rezultātu 60:47.

Viesi uzbruka grozam ar labāku metienu precizitāti un spēles gaitā ieguva 25 punktu vadību, kamēr Memfisa ne reizi neieguva par diviem punktiem lielāku pārsvaru.

"Rockets" ar 11 uzvarām un 10 zaudējumiem ieņem 10. vietu Rietumu konferencē, tikmēr "Grizzlies" ar bilanci 9-8 atrodas vienu pozīciju augstāk.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu