Laine un Roslovičs gūst pirmos vārtus; "Blue Jackets" uzvar ar Kivlenieku rezervē

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp

Nacionālās hokeja līgas (NHL) vienība Kolumbusas "Blue Jackets" ceturtdien regulārā čempionāta spēlē izcīnīja uzvaru, ar vārtu guvumiem izceļoties jaunpienācējiem Džekam Roslovičam un Patrikam Lainem, kamēr rezervista statusā pirmo reizi šosezon bija Matīss Kivlenieks.

"Blue Jackets" mājās ar 4:3 (2:0, 1:2, 1:1) uzvarēja Dalasas "Stars", kas pirms divām dienām savstarpējā mačā izcīnīja uzvaru.

Ceturtdien treniņā ķermeņa augšdaļas savainojumu guva Elvis Merzļikins, kā rezultātā viņa vietu uz rezervistu soliņa ieņēma Kivlenieks. Latvijas vārtsargam pie spēles laika neizdevās tikt, jo Jonass Korpisalo nospēlēja visu maču un atvairīja 25 no 28 metieniem, tverot 89,3% raidījumu.

Spēles trešajā minūtē mājiniekus vadībā izvirzīja Olivers Bjorkstrands, bet 17.minūtē pirmos vārtus jaunās komandas rindās iemeta Roslovičs. Otrās trešdaļas ievadā Rūps Hincs vairākumā vienus vārtus atguva, bet astotajā minūtē pirmo "golu" Kolumbusas kluba labā guva arī Laine. 

Džeisons Dikinsons otrā perioda izskaņā panāca 2:3, bet pēdējās 20 minūtēs izcēlās "Blue Jackets" viens no līderiem Kems Etkinsons un "Stars" uzbrucējs Džeimijs Bens.

Roslovičs un Bjorkstrands šajā mačā izcēlās ar vārtiem un rezultatīvu piespēli.

Nākamo spēli "Blue Jackets" aizvadīs svētdien, tiekoties ar Karolīnas "Hurricanes".

Ceturtdien spēle bija plānota arī Teodora Bļugera pārstāvētajai Pitsburgas "Penguins", taču duelis ar Ņūdžersijas "Devils" Covid-19 dēļ pārcelts uz citu norises laiku.

Kolumbusas vienība šosezon Centrālajā divīzijā ar 13 punktiem 12 spēlēs ieņem otro vietu.

Ierasti NHL regulārajā čempionātā komandas katra aizvada pa 82 mačiem, taču šajā sezonā līdz 8.maijam vienības katra izspēlēs 56 dueļus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu