Lebrons: Zvaigžņu spēles rīkošana šosezon ir kā pliķis sejā

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lebrons Džeimss
Lebrons Džeimss Foto: AFP / Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) lēmums saīsinātajā un Covid-19 pandēmijas ietekmētajā sezonā rīkot Zvaigžņu maču ir kā pliķis sejā visiem spēlētājiem, uzskata līgas spožākā zvaigzne Lebrons Džeimss.

NBA Zvaigžņu spēle šogad 7.martā notiks Atlantā. Sākotnēji bija paredzēta tikai Zvaigžņu mača norise, taču līgas vadība vēlas rīkot arī tradicionālos konkursus.

Losandželosas "Lakers" līderis Džeimss nav sajūsmā par to, ka šosezon notiks Zvaigžņu spēle, kuras dalībnieku vidū viņš noteikti tiks iekļauts.

"Sajūsma par šīs sezonas Zvaigžņu spēli man ir nulles līmenī. Nesaprotu, kāpēc tā jārīko. Starpsezona man un komandas biedriem ilga tika 71 dienu. Pirms sezonas mums tika solīts, ka Zvaigžņu spēles nebūs un varēsim izbaudīt nelielu pārtraukumu čempionāta vidū," pauda Džeimss.

"Piecu dienu pārtraukums marta sākumā būtu tas, kas man vajadzīgs, lai sakopotu spēkus sezonas otrajai pusei. Tagad būs Zvaigžņu spēle un tas viss pajūk. Tas ir kā pliķis sejā spēlētājiem. Vēl jāatceras par pandēmiju. Šajos apstākļos tiešām sapulcēsim visus NBA labākos vienā pilsētā uz vairākām dienām?"

NBA publicējusi pirmos Zvaigžņu spēles sastāvu balsošanas starprezultātus. Līderis pagaidām ar 2,3 miljoniem balsu ir Bruklinas "Nets" uzbrucējs Kevins Durents, bet Džeimss ieņem otro vietu pēc kopējā balsu skaita - 2,29 miljoni.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu