Skeletonists Netlaus izcīna 6.vietu Starpkontinentālā kausa posmā

CopyDraugiem X Whatsapp
Krists Netlaus
Krists Netlaus Foto: Manuel Steinbach/SkeletonLV/Facebook

Latvijas skeletonists Krists Netlaus sestdien Kēnigszē trasē izcīnīja sesto vietu Starpkontinentālā kausa sezonas trešajā sacensībās, Dārta Zunte dāmu konkurencē ierindojās 11.pozīcijā, bet uz starta neizgāja Elvis Veinbergs.

Vīriešu sacensībās uzvaru divu braucienu summā izcīnīja vācietis Fēlikss Zaibels, kurš bija labākais arī dienu iepriekš. Viņš par 0,65 sekundēm apsteidza Krievijas pārstāvi Vladislavu Semjonovu, bet dienvidkorejietis Sungi Jungs zaudēja 1,24 sekundes.

Netlaus abos braucienos finišu sasniedza sestajā vietā, šo pašu pozīciju ieņemot arī summā. Viņš uzvarētājam zaudēja 1,86 sekundes.

Vēl viens Latvijas sportists Veinbergs sestdien nestartēja, jo piektdien piedzīvotajā kritienā traumēja zodu un  nolēma nepiedalīties sacensībās, ziņo Latvijas Bobsleja un skeletona federācija.

Sacensībām bija pieteikušies 22 sportisti.

Dāmu konkurencē uzvarēja vāciete Sāra Vimmere, kura dienu iepriekš izcīnīja bronzu. Viņa par 0,29 sekundēm apsteidza savu tautieti Korīnu Leipoldu, bet vēl viena Vācijas pārstāve Sūzanna Krēhere iepalika 0,37 sekundes.

Zunte pirmajā braucienā ierindojās devītajā vietā, bet otrajā noslīdēja trīs pozīcijas zemāk, kas summā ļāva ieņemt 11.vietu. Latvijas sportiste uzvarētājai zaudēja 3,54 sekundes.

Dāmu konkurencē piedalījās 17 sportistes, bet tikai 14 tika pie rezultāta.

Tāpat sestdien Kēnigszē sacensības skeletonā noris arī Eiropas kausa ieskaitē. Vīru konkurencē Latviju pārstāv Valts Smilga, bet starp dāmām - Endija Tērauda.

Starpkontinentālais kauss ir otrā līmeņa sacensības aiz Pasaules kausa, bet Eiropas kauss ir trešā ešelona mači.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu