VIDEO ⟩ UFC uzlecošā zvaigzne Sendhagens ar nežēlīgu nokautu pilnīgi nekustīgu oktagonā atstāj leģendāro Edgaru (2)

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp

Svētdienas rītā ar "UFC Vegas 18" cīņu šova ietvaros ar ļoti spilgtu nokautu izcēlās 28 gadus vecais cīkstonis Korijs Sendhagens. Savukārt cīņu šova galvenajā duelī Aleksandrs Volkovs "apstrādāja" Alistāru Overīmu.

"UFC Vegas 18" cīņu šovs nebija no pateicīgākajiem organizācijas leģendām Alistāram Overīmam un Frenkijam Edgaram.

Cīņu šova galvenajā duelī ar lielisku sniegumu izcēlās krievu smagā svara cīkstonis Aleksandrs Volkovs, kurš otrajā raundā ar tehnisko nokautu uzveica leģendāro Alistāru Overīmu.

Visas cīņas garumā Volkovs ļoti prasmīgi ar taisnajiem sitieniem atrada caurumus pretinieka aizsardzībā, bet otrā raunda vidū, kad Overīma seja jau bija asinīs, galamērķi atrada Volkova kreisais "āķis" un cīņas tiesnesis Džeisons Hercogs pieņēma pareizo lēmumu cīņu apturēt. Volkovs arī acīmredzami nevēlējās izdarīt sitienus pa guļošo Overīmu.

Tomēr vakara neapšaubāmi spilgtākā epizode notika uzreiz pirms Volkova un Overīma dueļa, kad oktagonā devās cita UFC leģenda Frenkijs Edgars, bet viņam pretim stājās uzlecošā 61,2 kilogramu divīzijas zvaigzne Korijs Sendhagens.

Cīņa gan noslēdzās ātri, jo tikai 28. sekundē Sendhagens izpildīja precīzu spērienu ar celi, kas pilnībā nokautēja bijušo vieglā svara divīzijas čempionu. Edgars pēc šāda spēriena vēl vairākas minūtes oktagonā palika nekustīgs.

Lai gan 2021. gads ir nesen sācies, nav šaubu, ka tā izskaņā Sendhagena spēriens ar celi būs starp kandidātiem uz gada nokauta godu.

Sendhagens, lai gan izcīnīja uzvaru un, visticamāk, nākamo dueli aizvadīs par čempiona jostu, Brūsam Baferam paziņojot oficiālo cīņas rezultātu, izskatījās nožēlas pārņemts.

Sendhagens savas profesionālās karjeras laikā ir izcīnījis 14 uzvaras, piedzīvojot divus zaudējumus. Kā jau minēts, amerikānis, visticamāk, nākamo cīņu aizvadīs par čempiona titulu, tiekoties ar Pjotra Jana un Aldžamina Stērlinga cīņas, kas norisināsies 7. martā, uzvarētāju. 

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu