Skudra pēc "Dinamo" zaudējuma: Ja nedosim jaunajiem spēlēt, tad nesapratīsim, ko viņi var izdarīt

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Pēteris Skudra
Pēteris Skudra Foto: HC Neftekhimik

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komanda Rīgas "Dinamo" galvenais treneris Pēteris Skudra pēc svētdienas mača uzsvēra nepieciešamību sastāvā iespēlēt jaunos hokejistus.

rīdzinieki svētdien savā laukumā ar rezultātu 1:2 (0:1, 0:0, 1:1) piekāpās Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa vadītajai Maskavas "Spartak".

Skudra pēcspēles preses konferencē atzina, ka mačs bija līdzīgs. Vienīgais, kas nesanācis uzbrukumā, bija pēdējā piespēlē un metiens. 

"Skaidrs, ka "Spartak" gribēja nedaudz vairāk. Nesanāca spēle uzbrukumā, tas ir vienīgais moments, kas atstājis sarūgtinājuma sajūta. Uzbrukuma zonās pelnīt noraidījums, kas beidzas ar ielaistiem vārtiem - tas jau ir disciplīnas jautājums," stāstīja Skudra.

Viņš arī atzīmēja, ka svētdien laukumā bijusi gados jauna aizsardzības spēlētāju grupa.

"Gribam dot viņiem iespēju līdz sezonas beigām spēlēt ar mums. Ja nedosim jaunajiem spēlēt, tad nesapratīsim, ko viņi var izdarīt. Tās ir iestrādes nākotnē," teica Skudra.

Viens no viņiem, 19 gadus vecais aizsargs Ņikita Mateiko, svētdien spēlēja vairāk nekā 13 minūtes.

"Kopumā šodien bija laba spēle, tikai pietrūka momentu uzbrukuma zonā un realizācija. Cīnījāmies un savedām kārtībā aizsardzības zonu. Centāmies un atdevām no sevis visu. Man ātrāk jāpierod pie KHL hokeja, kuri ir lielāki ātrumi un fiziski spēcīgāka spēle. Prieks, ka treneris uzticas un dod iespēju spēlēt. Tāpēc darīšu visu, lai dotu vēl iespējas spēlēt," stāstīja Mateiko.

Tikmēr pretinieku galvenais treneris Znaroks atzina, ka komanda ir grūtā situācijā un spēle izvērtusies nervoza. "Hokejisti, malači, ka izcīnīja mums tik ļoti vajadzīgos divus punktus," uzsvēra Znaroks.

Rīgas klubs ar 25 punktiem 53 spēlēs ieņem pēdējo vietu līgā, kamēr "Spartak" ar 56 punktiem 54 mačos ierindojas devītajā pozīcijā Rietumu konferencē.

Pēc spēles ar "Spartak" rīdzinieki viesos tiksies ar Omskas "Avangard", bet pēc tam atkal ieplānota mājas spēle.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu