Video ⟩ Tiesneši pieņem dīvainus lēmumus "Blue Jackets" - "Hurricanes" spēlē

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānšāviņš no video

Nacionālās hokeja līgas (NHL) spēlē starp Karolīnas "Hurricanes" un Kolumbusas "Blue Jackets" komandām tiesneši "Hurricanes" vienībai ieskaitīja vārtus, kaut pirms tam nefiksēja aizmugures stāvokli. 

"Blue Jackets" savā laukumā ar 5:6 (2:1, 1:3, 2:2) atzina "Hurricanes" pārākumu.

Otrās trešdaļas beigās "Hurricanes" hokejisti ieslidoja pretinieka zonā, bet viens no Karolīnas spēlētājiem jau tur atradās. Brīdi vēlāk Vincents Tročeks guva vārtus un izvirzīja savu komandu vadībā ar 4:3. 

"Blue Jackets" treneru korpuss pieprasīja pārskatīt epizodi ar video atkārtojuma palīdzību. Tajā bija redzams, ka viens no "Hurricanes" spēlētājiem atradās aizmugurē, bet vārti tika ieskaitīti. 

Kolumbusas komandai tika piespriests arī divu minūšu sods par spēles laika vilcināšanu. 

"Divas labas komandas rādīja labu hokeju, mačs bija ļoti saspringts. Rezultātam vajadzēja būt 3:3, nevis 4:3 pretinieku labā. Līga atcēla mūsu noraidījumu, bet ne Karolīnas gūtos vārtus. Jā, tik vienkārši noņēma 45 sekundes. Nekad nedomāju, ka kas tāds ir iespējams. Tas ir lielākais joks, kādu jebkad esmu redzējis," ESPN citēts "Blue Jackets" somu uzbrucējs Patriks Laine, kurš izcēlās ar diviem vārtu guvumiem.  

Otrās trešdaļas beigas (1:15 minūtes) "Blue Jackets" aizvadīja mazākumā, bet trešo sāka vienādos sastāvos, jo tiesneši atcēla mazākumu.  

Latviešu vārtsargi Elvis Merzļikins un Matīss Kivlenieks atrodas "Blue Jackets" savainoto spēlētāju sarakstā

"Blue Jackets" ar 13 punktiem 13 spēlēs ieņem piekto vietu Centrālajā divīzijā, bet "Hurricanes" ar 14 punktiem deviņās cīņās ir otrā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu