Video ⟩ Porziņģim sezonas labākā spēle; "Mavericks" pārspēj pastarīti

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Kristaps Porziņģis
Kristaps Porziņģis Foto: Reuters/ScanPix

Kristaps Porziņģis naktī uz otrdienu (pēc Latvijas laika) aizvadīja savu šosezon labāko spēli Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA), kaldinot Dalasas "Mavericks" uzvaru spēlē pret Rietumu konferences vājāko komandu.

"Mavericks" savā laukumā ar rezultātu 127:122 (43:22, 28:29, 24:26, 32:45) pārspēja Minesotas "Timberwolves".

Porziņģis nospēlēja 31 minūti, guva 27 punktus (1p. 3/3, 2p. 6/12, 3p. 4/7), izcīnīja 13 atlēkušās bumbas, bloķēja sešus metienus un veica četras rezultatīvas piespēles.

Latvijas basketbolists sasniedza sezonas labākos rādītājus gūtajos punktos, izcīnītajās atlēkušajās bumbās, bloķētajos metienos un arī rezultatīvajās piespēlēs.

Porziņģis aizvadītajā mačā arī pieļāva divas kļūdas, saņēma četras piezīmes un pabeidza spēli ar negatīvu +/- rādītāju -4.

Jau pirmajā ceturtdaļā Porziņģa kontā bija 15 punkti un sešas pie groziem izcīnītas bumbas, bet "Mavericks" aizvadīja šosezon rezultatīvāko ceturksni, iegūstot tobrīd vadību 43:22.

Uzvarētāju sastāvā Luka Dončičs guva 26 punktus, izcīnīja astoņas atlēkušās bumbas, veica piecas rezultatīvas piespēles un pieļāva septiņas kļūdas.

Vēl 24 punktus pievienoja Tims Hārdevejs juniors, bet ar 18 punktiem un astoņām rezultatīvām piespēlēm atzīmējās Džošs Ričardsons.

"Timberwolves" rindās 30 punktus guva Maliks Bīzlijs, kurš arī izcīnīja deviņas atlēkušās bumbas un atdeva sešas rezultatīvas piespēles, bet debitants Entonijs Edvards pievienoja 22 punktus.

"Mavericks" spēles laikā iekrāja pat 25 punktu pārsvaru, bet pretinieki ne reizi nebija vadībā vairāk par diviem punktiem.

Puslaika pārtraukumā "Mavericks" devās ar 20 punktu pārsvaru (71:51). Trešo spēli pēc kārtas Dalasa guva vismaz 70 punktus puslaikā, kas ir kluba rekords.

Rietumu konferencē ar 11 uzvarām un 14 zaudējumiem "Mavericks" patlaban ieņem pirmspēdējo vietu, bet "Timberwolves" ar bilanci 6-18 ir pēdējā Rietumos.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu