Tretjaks: Par Latviju nobalsoja gandrīz visi (4)

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Vladislavs Tretjaks
Vladislavs Tretjaks Foto: Reuters/ScanPix

Krievijas Hokeja federācijas (RHF) prezidents Vladislavs Tretjaks izteicies, ka par 2021. gada pasaules čempionāta rīkošanu Latvijā nobalsojuši gandrīz visi Starptautiskās Ledus hokeja federācijas (IIHF) balsstiesīgie. 

Pasaules čempionāts no 21. maija līdz 6. jūnijam risināsies Rīgā. 

"Mēs esam IIHF locekļi, un mums ir jāievēro padomes norādījumi. Viss tika organizēts tā, lai spēlētāji būtu drošībā. No Slovākijas bija labs piedāvājums, bet nav zināms, kad beigsies pandēmija. Rezultātā rīkosim turnīru Latvijā, par ko nobalsoja gandrīz visi," portālam "championat.com" norādīja Tretjaks. 

Sākotnēji pasaules čempionāta norise tika paredzēta Minskā un Rīgā, bet Baltkrievijai tiesības organizēt daļu turnīra tika atņemtas. 

"Vai tribīnēs būs skatītāji? Tas ir jautājums Eiropas Savienībai, kā tiks veikta vakcinācija, neviens nevar paredzēt, kāda situācija būs maijā Latvijā. Mēs vēlamies, lai līdzjutēji un hokejisti izbauda šos svētkus. Žurnālistiem droši vien būs iespēja klātienē atspoguļot čempionātu, bet apstākļi būs kā "burbulī"," sacīja Tretjaks. 

Pasaules čempionātā Rīgā galvenā spēļu norises vieta būs "Arēna Rīga", kurā notiks B grupas spēles, divas ceturtdaļfināla spēles, pusfināli un spēles par medaļām.

Otrā norises vieta būs Olimpiskais sporta centrs, kas tiks pārveidots par 6000 skatītājus ietilpinošu ledus halli. Tajā notiks A grupas un divas ceturtdaļfināla spēles.

Latvijā vienīgo reizi pasaules čempionāts noticis 2006. gadā. 

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu