Skudra: Nešķiet, ka bijām pelnījuši zaudēt ar tādu rezultātu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Rīgas "Dinamo" hokejisti un komandas galvenais treneris Pēteris Skudra
Rīgas "Dinamo" hokejisti un komandas galvenais treneris Pēteris Skudra Foto: Artūrs Stabulnieks/Rīgas "Dinamo"

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) vienības Rīgas "Dinamo" galvenais treneris Pēteris Skudra pēc zaudējuma pret Boba Hārtlija vadīto Omskas "Avangard" dalījās ar pārdomām par laukumā redzēto.

"Dinamo" otrdien sezonas vienpadsmitā izbraukuma vienīgajā spēlē Balašihā ar rezultātu 1:5 (1:0, 0:4, 0:1) zaudēja Boba Hārtlija vadītajai Omskas "Avangard".

"Skatoties uz spēles ritējumu, nešķiet, ka bijām pelnījuši zaudēt ar rezultātu 1:5. Labi sākām un aizvadījām labu pirmo periodu, parādot to, ko vēlējāmies parādīt. Nekas neliecināja, ka zaudēsim otro periodu ar 0:4," pēcspēles preses konferencē stāstīja Skudra.

"Dinamo" stūrmanis neslēpa, ka bija individuālās kļūdas, taču viņš vēlreiz atkārtoja, ka dos jaunajiem hokejistiem iespēju sevi pierādīt. 

"Mums notiek paaudžu maiņa, kas manā skatījumā "Dinamo" komandā ir nedaudz ieilgusi. Viņiem būs liels spēles laiks un arī kļūdas. Mums bija saruna ar kluba vadību. Runāju par to, ka jau pirms pāris gadiem vajadzēja iesaistīt vairāk jauno hokejistu. Uzsākām virzienu, kas paredz jauno hokejistu attīstīšanu. Jaunajiem hokejistiem vajag krāt pieredzi, kas šajā līgā ir nepieciešams," skaidroja Skudra.

Viņš atzina, ka pie rezultāta 1:0 vajadzēja gūt vēl kādus vārtus, jo bija pāris labi momenti pārsvara palielināšanai.

"Spēlējām pret ļoti labu komandu ar dziļu un meistarīgu sastāvu. Pēdējais lūzuma brīdis bija tad, kad piecas minūtes bija jāspēlē mazākumā. Žēl, ka tāds rezultāts, taču puiši atdeva visu, ko varēja," 

Tikmēr Hārtlijs atzīmēja, ka "Avangard" hokejisti zinājuši, ko sagaidīt no Rīgas "Dinamo". 

"Skatījāmies pēdējās piecas spēles, no kurām dažās viņi zaudēja tikai ar vieniem vārtiem. Varbūt rezultāti nav tik labi, taču viņi spēlē ļoti sīvi, ko pierādīja arī pirmais periods, kad viņi mūs apspēlēja. Starp periodiem pārkārtojāmies un uzņēmām tempu. Vairākumā spēlējam ļoti labi, tāpat arī mazākumā," secināja Hārtlijs.

"Avangard" nevarēja palīdzēt slavenais krievu uzbrucējs Iļja Kovaļčuks. Kā atklāja Hārtlijs, "Avangard" bez savas zvaigznes aizvadīs vēl vismaz pāris turpmākās spēles.

Nākamajā pirmdienā rīdzinieki savā laukumā uzņems Kazaņas "Ak Bars", bet pēc tam dosies sezonas pēdējā izbraukumā, kurā aizvadīs divus mačus.

Rīgas komanda zaudējusi pēdējās astoņās pēc kārtas un mēneša laikā uzvarējusi tikai vienā no 14 cīņām. Iepriekšējā duelī "Dinamo" mājās ar 1:2 atzina Maskavas "Spartak" pārākumu.

"Avangard" ar 77 punktiem 55 spēlēs ieņem otro vietu Austrumu konferencē, bet "Dinamo" ar 25 punktiem 54 dueļos ir pēdējā starp 11 Rietumu konferences klubiem un ir vājākā komanda visā līgā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu