Noskaties: NHL vārtsargs aizmirst, kāds ir spēles rezultāts

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Tūka Rasks
Tūka Rasks Foto: Reuters/ScanPix

Nacionālajā hokeja līgā (NHL) aizvadītajā naktī par humora devu parūpējās Bostonas "Bruins" pieredzējušais vārtsargs Tūka Rasks no Somijas. 

TVNET jau ziņoja, ka "Bruins" ar rezultātu 3:2 papildlaikā pārspēja Ņujorkas "Rangers", izcīnot astoto uzvaru pēdējo deviņu maču nogrieznī.

Mača pamatlaika beigās Rasks gatavojās nomainīties pret laukuma spēlētāju, taču komandas biedri un treneri viņu atturēja no došanās uz rezervistu soliņu.

Tobrīd spēles rezultāts bija neizšķirts 2:2, taču Raskam šķitis, ka "Bruins" atrodas iedzinējos. Situācija gan beidzās laimīgi Bostonas vienībai, kas beigās svinēja uzvaru.

Rasks kopumā aizvadīja teicamu spēli, jo atvairīja 33 no 35 metieniem (94,3%). Viens no atvairījumiem tika izcelts arī starp spēļu dienas skaistākajiem momentiem.

Patlaban 33 gadus vecais Rasks visu savu NHL spēlētāja karjeru pārstāvējis "Bruins" komandu, kurai viņš pievienojās 2007. gadā.

Rasks ar "Bruins" komandu izcīnīja Stenlija kausu 2011. gadā, bet 2014. gadā viņš ieguva Vezina trofeju, ko pasniedz NHL sezonas labākajam vārtsargam.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu