RFS futbolisti Turcijā pārbaudes spēlē uzvar "Alaņija"

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
RFS futbolisti
RFS futbolisti Foto: fkrfs.lv

Latvijas vecečempione futbolā RFS ceturtdien Turcijā izcīnīja uzvaru pārbaudes spēlē, pieveicot Vladikaukāza "Alaņija".

RFS pārbaudes spēlē Turcijā ar 3:1 (1:0) pieveica Krievijas trešās līgas komandu Vladikaukāza "Alaņija".

28.minūtē pēc atsitiena no vārtiem bumba ar vienu piespēli nonāca pie Lukasa Vilelas, kurš apsteidza aizsargu un raidīja bumbu garām pretinieku komandas vārtsargam - 1:0.

46.minūtē Krievijas klubs atspēlējās pēc tālas piespēles soda laukumā, kur "Alaņija" spēlētājs tika nogāzts, un tiesnesis būtu norādījis uz 11 metru atzīmi, taču bumba atlēca pie Vladimira Hubulova, kurš raidīja bumbu vārtu labajā stūrī.

64. un 85.minūtē Rīgas komanda guva vēl divus vārtus, uzvarot ar 3:1. 64.minūtē neveiksmīgi "Alaņija" aizsargs nospēlēja, mēģinot kritienā izsist bumbu, Sedriks Kvadio aizskrēja pa labo malu, viņa sitienu vārtsargs atvairīja, taču par diviem pretinieku aizsargiem ātrāks izrādījās RFS futbolists Renārs Varslavāns, triecot bumbu vārtos - 2:1.

85.minūtē Krievijas kluba vārtsargs Rostislavs Soldatenko izskrēja komandai palīdzēt līdz pat laukuma vidus līnijai. Vārtos viņš paspēja atgriezties, taču pēc piespēles no labās malas RFS uzbrucējs Marko Regža ar spēcīgu sitienu no soda laukuma centra panāca 3:1, raidot bumbu vārtu kreisajā stūrī.

Latvijā RFS iepriekš bija aizvadījusi trīs pārbaudes spēles - ar "Metta" (4:0), "Valmieru" (1:1) un Jūrmalas "Noah" (1:0).

Savukārt Belekā ar 1:0 tika pieveikta Taškentas "Lokomotiv".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu