Strēlniekam trīs punkti CSKA zaudējumā Vienotās līgas līderim "Zeņit"

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Jānis Strēlnieks
Jānis Strēlnieks Foto: euroleague.net

Latvijas basketbolists Jānis Strēlnieks sestdien guva trīs punktus Vienotās līgas spēlē, taču viņa pārstāvētā Maskavas CSKA komanda savā laukumā piekāpās līgas līdervienībai Sanktpēterburgas "Zeņit".

Maskavieši mājās zaudēja ar 71:74 (19:22, 10:17, 17:20, 25:15).

Strēlnieks laukumā devās no rezervistu soliņa un spēlēja 13 minūtes un 18 sekundes, kuru laikā trāpīja vienīgo divpunktu metienu un aizmeta garām tālmetienu, kā arī iemeta vienu no diviem soda metieniem. 

Tāpat viņš divreiz rezultatīvi piespēlēja, pieļāva divas kļūdas, divas reizes pārkāpa noteikumus, izprovocēja vienu pārkāpumu pretiniekam un tika pie viena efektivitātes koeficienta punkta, kā arī otra sliktākā komandā +/- rādītāja -10.

CSKA rindās rezultatīvākais ar 19 punktiem un astoņām atlēkušajām bumbām bija Johanness Foigtmans, bet viesu rindās 17 punkti un sešas rezultatīvas piespēles Kevinam Pangosam.

CSKA ar 11 uzvarām 16 spēlēs turnīrā tabulā ieņem trešo vietu, kamēr "Zeņit" ar 15 panākumiem 17 cīņās ir līgas līdere.

Tāpat kā iepriekšējā sezonā, arī šajā regulārajā turnīrā startē 13 komandas - deviņas no Krievijas, kā arī pa vienai vienībai no Igaunijas, Baltkrievijas, Kazahstānas un Polijas. Otro sezonu pēc kārtas turnīrā nepiedalās "VEF Rīga" komanda.

2019./2020.gada līgas sezona sezona priekšlaicīgi noslēdzās koronavīrusa radītās pandēmijas dēļ, čempionu nenoskaidrojot. Čempionāta pārtraukšanas brīdī pirmajā vietā bija Maskavas apgabala "Himki", bet otro vietu ieņēma Maskavas CSKA.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu