Kurucam neliela iespēja Ņujorkā; "Rockets" zaudējumu sērija turpinās

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Rodions Kurucs
Rodions Kurucs Foto: Reuters/ScanPix

Latvijas basketbolista Rodiona Kuruca pārstāvētā Hjūstonas "Rockets" komanda sestdien piedzīvoja zaudējumu Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) regulārā čempionāta mačā.

"Rockets" izbraukumā ar rezultātu 99:121 (25:30, 22:33, 28:24, 24:34) piekāpās Ņujorkas "Knicks", piedzīvojot piekto zaudējumu pēc kārtas.

Kurucs laukumā pavadīja nepilnas četras (3:49) minūtes, kuru laikā guva divus punktus (2p. 1/1, 3p. 0/1), izcīnīja vienu atlēkušo bumbu un pārtvēra vienu bumbu.

Latvijas basketbolists komandas iepriekšējā mačā netika laukumā. Viņš laukumā kaut nedaudz pabijis deviņos no 16 mačiem kopš pievienošanās "Rockets" - vidēji 6,3 minūtes un 1,4 punkti.

"Rockets" rindās rezultatīvākais bija Džons Vols, kurš guva 26 punktus, bet Ēriks Gordons pievienoja 24 punktus un sešas rezultatīvas piespēles.

"Knicks" sastāvā Džūliuss Rendls guva 22 punktus un izcīnīja deviņas atlēkušās bumbas, 22 punktus iemeta arī Imanuels Kviklijs, bet 16 pievienoja Deriks Rouzs.

"Rockets" neveiksmīgi uzbruka grozam no tālās distances, trāpot tikai astoņus no 43 trīspunktu metieniem (18,6%).

Hjūstona piekto reizi šosezon nespēja mačā gūt vismaz 100 punktus - visos šajos gadījumos komanda piedzīvojusi zaudējumu.

Rietumu konferences turnīra tabulā "Rockets" ar 11 uzvarām un 15 zaudējumiem ieņem 13. vietu, bet "Knicks" ar bilanci 13-15 atrodas septītajā pozīcijā Austrumos.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu