Strautiņam 12 punkti Itālijas A sērijas čempionātā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Artūrs Strautiņš
Artūrs Strautiņš Foto: pallacanestrovarese.it

Latvijas basketbolists Artūrs Strautiņš svētdien Itālijas A sērijas spēlē guva 12 punktus, bet viņa komandas biedrs Ingus Jakovičs izcēlās ar diviem punktiem, abiem nespējot glābt Varēzes "Openjobmetis" no zaudējuma.

"Openjobmetis" mājās ar 67:79 (26:19, 12:20, 8:22, 21:18) piekāpās Boloņas "Fortitudo", piedzīvojot jau otro neveiksmi pēc kārtas.

Strautiņš laukumā pavadīja 28 minūtes un 27 sekundes, kuru laikā guva 12 punktus, izcīnīja piecas atlēkušās bumbas un reizi rezultatīvi piespēlēja. Basketbolists grozā raidīja trīs no septiņiem tālmetieniem, bet abi divpunktu metieni bija neprecīzi. Tāpat viņš realizēja trīs no četriem "sodiņiem".

Basketbolists arī reizi pārtvēra bumbu, pieļāva četras kļūdas, nopelnīja divas personīgās piezīmes, pretiniekus izprovocēja uz sešiem noteikumu pārkāpumiem un spēli noslēdz ar +/- rādītāju -1. Strautiņš bija savas komandas otrais rezultatīvākais spēlētājs.

Viņa komandas biedrs Jakovičs šajā mačā nospēlēja 16 minūtes un 47 sekundes, kuru laikā iekrāja divus punktus un izcīnīja vienu atlēkušo bumbu. Jakovičs grozā raidīja vienīgo divpunktu metienu, bet visi trīs "trejači" bija neprecīzi. Basketbolists arī nopelnīja četras personīgās piezīmes un spēli noslēdza ar negatīvu +/- rādītāju -12.

Viesu rindās rezultatīvākais ar 18 punktiem un piecām rezultatīvām piespēlēm bija Adrians Banks, bet Varēzes komandā 19 punkti un astoņas atlēkušās bumbas veterāna Luiza Skolas rēķinā.

A sērijas turnīru turpina 15 komandas, kas Covid-19 pandēmijas dēļ aizvadījušas atšķirīgu spēļu skaitu. Andreja Gražuļa pārstāvētā Triestes "Allianz" komanda ar deviņām uzvarām 18 spēlēs ierindojas septītajā vietā, bet "Openjobmetis" ar pieciem panākumiem ierindojas pēdējā jeb 15.pozīcijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu