Ķēniņam un Andersonam rezultatīvs sniegums Šveices čempionātā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Ronalds Ķēniņš
Ronalds Ķēniņš Foto: Lausanne Hockey Club/Facebook

Latvijas hokejisti Ronalds Ķēniņš un Toms Andersons svētdien Šveices augstākās hokeja līgas (NL) spēlē izcēlās ar rezultatīvu piespēli.

Ķēniņa pārstāvētā "Lausanne" viesos ar 3:2 (0:0, 2:1, 0:1, 1:0) papildlaikā uzvarēja "Ambri-Piotta".

Latvijas hokejists laukumā pavadīja 16 minūtes un 54 sekundes, no kurām minūti un 21 sekundi nospēlēja vairākumā. Hokejists rezultatīvi piespēlēja komandas pirmo vārtu guvumā otrā perioda devītajā minūtē. Ķēniņš arī reizi meta pa vārtiem un spēli noslēdza ar pozitīvu lietderības koeficientu +1.

Uzvaras vārtus papildlaika piektajā sekundē guva Korijs Emertons.

Citā spēlē latviešu pārstāvētā Langnau "Tigers" mājās ar 2:4 (0:2, 1:2, 1:0) piekāpās "Zug" komandai.

Vārtsargs Ivars Punnenovs šajā spēlē nepiedalījās, bet Toms Andersons laukumā pavadīja 13 minūtes un 14 sekundes, rezultatīvi piespēlējot "Tigers" pirmajā vārtu guvumā otrā perioda ievadā. Uzbrucējs šajā spēlē divreiz meta pa vārtiem, reizi bloķēja pretinieka mesto ripu un iekrāja pozitīvu lietderības koeficientu +2.

Ar vārtiem un rezultatīvu piespēli "Tigers" komandā izcēlās Stefans Rugsegers un Loiks Ins-Albons.

No Latvijas hokejistu pārstāvētajiem klubiem Šveices čempionātā visaugstāk atrodas "Lausanne", kas 56 punktiem 28 spēlēs ierindojas piektajā vietā. Denisa Smirnova un Sanda Smona pārstāvētā Ženēvas "Servette" ar 52 punktiem 30 mačos ieņem astoto vietu, kamēr "Tigers" ar 27 punktiem 36 dueļos ir 11.pozīcijā.

Iepriekšējā sezonā NLA turnīrs noslēdzās pēc regulārā čempionāta, tādējādi otro reizi vēsturē un pirmo reizi kopš 1940.gada netika kronēts Šveices čempions hokejā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu