Foto ⟩ Otepää Winter Rally 2021 tepat aiz Igaunijas robežas

TVNET Auto
CopyDraugiem X Whatsapp
Tjerī Nevils Otepää Winter Rally 2021
Tjerī Nevils Otepää Winter Rally 2021 Foto: Jānis Asaris, www.janisasaris.com

Nu jau gandrīz gadu ikdiena ir pilnīgi citādāka, un koronavīrusa dēļ smagi cieta arī motoru sporta pasaule. Tomēr pilnīgi apstājusies tā nav, un šis gads ir iesācies cerīgi ar Monako apkaimē aizvadīto Montekarlo ralliju, kurā uzvarēja 2020.gada pasaules čempions Sebastjans Ožjē, un Otepää Winter Rally tepat aiz robežas Igaunijā, kur laurus plūca 2019.gada pasaules čempions, igaunis Ots Tanaks. 

Sniegotos un apledojušos ceļus Otepes apkaimē Ots Tanaks kopā ar komandas biedru Tjerī Nevilu izmantoja, lai ar saviem Hyundai i20 WRC trenētos pirms mēneša nogalē gaidāmā pasaules čempionāta otrā posma - Arktiskā rallija Lapzemē. 

Un jāsaka, ka treniņu Tanaks aizvadīja godam, jo izcīnīja uzvaru visos astoņos ātrumposmos. Otrais palika Nevils, bet trešajā vietā ierindojās igaunis Georgs Gross ar Ford Fiesta WRC. Kopvērtējuma TOP5 noslēdza divi EMV2 klases braucēji ar VW Polo GTI R5 - Egons Kaurs un Georgs Linnamē.

Labākais no Latvijas pārstāvjiem šajās sacensībās bija Edgars Balodis, kurš ar Mitsubishi Lancer EVO VIII ierindojās 34.pozīcijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu