Skrienot un soļojot, krās kilometrus uzvarai "VEF Rīgas skolu superlīgā"

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Publicitātes foto

No 15. līdz 21. februārim 36 Rīgas skolas, kas pieteikušās turnīram "VEF Rīgas skolu superlīga", mērosies spēkiem, veicot pēc iespējas garāku distanci, krājot lielāko kilometru skaitu, portālu TVNET informēja organizatori.

Visas nedēļas garumā skolu audzēkņiem un pedagogiem, izmantojot kādu no skriešanas aplikācijām, būs iespēja noskriet vai noiet pašu izvēlētu disciplīnu, lai cīnītos par uzvaru un skaistām balvām pirmajā turnīra posmā RUN FOR FUN un WALK FOR FUN.

Šīs nedēļas uzdevuma noteikumi ir pavisam vienkārši - katrs dalībnieks noskrien vai noiet distanci pēc savas izvēles, attāluma mērīšanai izmantojot kādu no sporta aplikācijām, kas skaita attālumu kilometros un paveiktās disciplīnas laiku, un kurā redzams datums, kad aktivitāte veikta. Kad izvēlētais attālums piefiksēts aplikācijā, dalībniekam jāuzņem ekrānuzņēmums no aplikācijas, kurā tika veikta aktivitāte, ar visiem iepriekšminētajiem rādītājiem, un jānosūta to savas skolas sporta skolotājam. Ikviens dalībnieks aicināts dalīties ar aktivitātes laikā uzņemtajām fotogrāfijām, sūtot tās uz "Ghetto Games" e-pastu vai kādu no sociālajiem tīkliem.

Skolotājs saglabā saņemto failu, norādot skolēna klasi, vārdu un uzvārdu, kā arī konkrētās dienas kārtas numuru, piemēram, ja aktivitāte veikta pirmdienā, rakstām - 10kl_JānisBērziņš_1. Ja aktivitāti veicis skolotājs, klases vietā lūdzam norādīt vārdu SKOLOTĀJS. Pēc tam skolotājs šo failu ievieto savas skolas mapē.

Rezultāti pēc aktivitātes veikšanas tiek pieņemti līdz nākamās dienas plkst. 9.45. Tas nozīmē, ka pirmdienas rezultātus jāiesūta līdz otrdienas plkst. 9.45, ja rezultāti tiks iesūtīti vēlāk, tie tiks anulēti.

Lūdzam visus dalībniekus piedalīties godīgā cīņā, iesūtot tikai savus rezultātus. Ja radīsies aizdomas par nepatiesu rezultātu iesūtīšanu, tiks veikta pārbaude. Ja pārbaudes rezultātā atklāsies, ka dalībnieks ir krāpies, skolai tiks izteikts brīdinājums. Pēc otrreizēja krāpšanās mēģinājuma skola tiks diskvalificēta no konkrētā posma un saņems 0 punktus.

Par posma uzvarētājiem kļūs skola, kuras pārstāvji kopumā būs sakrājuši vislielāko kilometru skaitu. Kopējā ieskaitē tiks ņemtas vērā katras skolas piecas labākās disciplīnas. Aicinām ikvienu turnīra "VEF Rīgas skolu superlīga" dalībnieku sociālajos tīklos aktīvi publicēt bildes un video, kā tiek pildīts uzdevums, atzīmējot turnīra sociālo tīklu kontus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu