Video ⟩ Bertānam teicama metienu precizitāte; Kurucs netiek laukumā

CopyDraugiem X Whatsapp
Dāvis Bertāns aizsardzībā
Dāvis Bertāns aizsardzībā Foto: AFP/SCANPIX

Latviešu basketbolists Dāvis Bertāns pirmdien guva 18 punktus Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) regulārā čempionāta spēlē un palīdzēja Vašingtonas "Wizards" komandai izcīnīt uzvaru. Pretinieku komandas Hjūstonas "Rockets" latviešu spēlētājs Rodions Kurucs šajā mačā neizgāja laukumā.

"Wizards" savā laukumā ar rezultātu 131:119 (38:34, 34:35, 28:20, 31:30) pārspēja "Rockets". 

Bertāns šajā mačā laukumā pavadīja 31 minūti un 10 sekundes, kuru laikā realizēja vienu no diviem divpunktu metieniem, piecus no sešiem tālmetieniem un vienīgo soda metienu.

Tāpat viņš izcīnīja četras atlēkušās bumbas, veica divas rezultatīvas piespēles, pārtvēra divas bumbas, un divas reizes pārkāpa noteikumus. "Wizards" ar Bertānu laukumā iemeta par vienu punktu mazāk nekā ielaida.

"Rockets" vienībai šajā mačā pieteikumā bija tikai 10 spēlētāji, no kuriem vienīgi Kurucs netika laukumā.

"Wizards" komandā rezultatīvākais ar 37 punktiem bija Bredlijs Bīls, kurš arī izcīnīja astoņas bumbas zem groziem un veica trīs rezultatīvas piespēles.

Vašingtonas labā Rasels Vestbruks izcēlās ar 16 punktiem, 15 rezultatīvām piespēlēm un 13 izcīnītām atlēkušajām bumbām.

"Rockets" vienībā 29 punktus guva Džons Vols, kurš arī izcīnīja trīs bumbas zem groziem un veica 11 rezultatīvas piespēles.

Vestbruka un Vola duelis bija īpašs, jo šie spēlētāji starpsezonā tika iesaistīti maiņas darījumā, līdz ar to viņi spēlēja pret savām bijušajām komandām.

Hjūstonas rindās Davids Nvaba guva 19 punktus un izcīnīja 11 atlēkušās bumbas, vēl 18 punktus iemeta Džešons Teits.

"Wizards" ar astoņām uzvarām 25 spēlēs ieņem 14.vietu Austrumu konferencē, bet "Rockets" ar 11 uzvarām 27 spēlēs ir 14.vietā Rietumu konferencē. Abas komandas savās konferencēs atrodas pirmspēdējās vietās.

Spēles lielāko daļu vadībā atradās "Wizards". Ne reizi "Rockets" vienībai nebija vairāk nekā viena punkta pārsvars.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu