Merzļikins nomaina Korpisalo; "Blue Jackets" piedzīvo zaudējumu

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Elvis Merzļikins
Elvis Merzļikins Foto: AFP / Scanpix

Latvijas hokeja vārtsargs Elvis Merzļikins aizvadītajā naktī Nacionālās hokeja līgas (NHL) mačā devās laukumā uz maiņu, taču viņam neizdevās palīdzēt Kolumbusas "Blue Jackets" komandai izglābties no zaudējuma.

"Blue Jackets" izbraukumā ar rezultātu 3:7 (3:2, 0:3, 0:2) piekāpās Karolīnas "Hurricanes" komandai, kas izcīnīja trešo uzvaru pēc kārtas.

Merzļikins laukumā devās trešajā periodā, kad rezultāts bija 3:5. Latvijas vārtsargs atvairīja septiņus no deviņiem metieniem (77,8%).

Somijas vārtsargs Jonass Korpisalo, kuru nomainīja Merzļikins, atvairīja 20 no 25 metieniem (80%).

"Blue Jackets" pirmajā periodā bija vadībā ar 2:0 un 3:1, taču spēles turpinājumā "Hurricanes" guva sešus bezatbildes vārtus.

"Hurricanes" vārtsargs kanādietis Džeimss Reimers atvairīja 37 no 40 metieniem (92,5%).

Uzvarētāju labā divus vārtus guva kanādieši Džorrdans Stāls un Broks Makgins, kuram arī divas rezultatīvas piespēles (2+2).

Somijas hokejisti Teuvo Tereveinens un Sebastians Aho izcēlās attiecīgi ar 1+3 un 1+1. Vēl ar precīzu metienu atzīmējās šveicietis Nino Nīderreiters.

"Blue Jackets" labā vārtus guva amerikānis Kems Atkinsons, zviedrs Kevins Stenlunds un kanādietis Būns Dženers, kuram arī rezultatīva piespēle.

Centrālajā divīzijā "Blue Jackets" ar 18 punktiem 17 spēlēs ieņem piekto vietu, bet "Hurricanes" ar 20 punktiem 13 mačos atrodas trešajā pozīcijā.

"Blue Jackets" neizmantoja nevienu no trim skaitliskajiem vairākumiem, savukārt "Hurricanes" realizēja abas iespējas gūt vārtus nevienādos sastāvos.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu