NBA zvaigznes Dramonds un Grifins meklē sev jaunas darba vietas

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Andrē Dramonds un Bleiks Grifins
Andrē Dramonds un Bleiks Grifins Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) zvaigznes Andrē Dramonds un Bleiks Grifins šosezon nedosies laukumā līdz brīdim, kad viņiem izdosies atrast jaunas darba vietas, vēsta ESPN.

Seškārtējs NBA Visu zvaigžņu spēles dalībnieks Grifins ar Detroitas "Pistons" komandu vienojies, ka viņš nedosies laukumā, kamēr viņam tiks atrasta jauna darba vieta.

"Pistons" meklēs iespēju Grifinu aizmainīt uz citu komandu, taču netiek izslēgta iespēja, ka Detroitas klubs ar spēlētāja aģentu vienosies par līguma izpirkšanu.

31 gadu vecais Grifins šosezon 20 mačos vidēji spēlē guvis 12,3 punktus un izcīnījis 5,2 atlēkušās bumbas.

"Pistons" komanda ir pārbūves procesā, spēli vairāk veidojot ar gados jaunajiem spēlētājiem.

11 sezonās Grifins karjerā kopumā vidēji spēlē NBA regulārajā čempionātā guvis 21,4 punktus, izcīnījis 8,7 atlēkušās bumbas un veicis 4,4 rezultatīvas piespēles.

Grifins ir viens no vislabāk atalgotajiem spēlētājiem NBA. Viņa alga šosezon ir 36,6 miljoni ASV dolāru. Līgums ir spēkā arī uz nākamo sezonu, kurā viņam paredzēta alga 39 miljonu apmērā.

2009. gada NBA jauno spēlētāju draftā Losandželosas "Clippers" izvēlējās Grifinu ar 1.numuru. 2018. gadā maiņas darījumā viņš nonāca "Pistons" komandā.

Tikmēr maiņas darījumu gaida arī Klīvlendas "Cavaliers" centrs Andrē Dramonds, kurš šosezon 25 mačos vidēji guvis 17,5 punktus un izcīnījis 13,5 atlēkušās bumbas.

Dramonds ir viens no labākajiem cīnītājiem pie groziem NBA kopumā. Cīņā par atlēkušajām bumbām viņam šosezon priekšā ir vienīgi Klints Kapela no Atlantas "Hawks" (13,9).

27 gadus vecajam Dramondam ir spēkā līgums uz šo sezonu ar atalgojumu 28,7 miljoni ASV dolāru. Pēc sezonas viņš var kļūt par brīvo aģentu.

ESPN vēsta, ka Dramonda gadījumā nenotiek sarunas par līguma izpirkšanu, kā tas ir Grifinam ar "Pistons".

"Cavaliers" nākotni saista ar citu centru - Džeretu Alenu, kurš sezonas gaitā pievienojās komandai maiņas darījumā no Bruklinas "Nets".

Dramonds karjeras pirmās septiņas ar pusi sezonas pavadīja "Pistons" komandā, kas pagājušajā sezonā viņu aizmainīja uz "Cavaliers".

2016. un 2018. gadā Dramonds piedalījās NBA Visu zvaigžņu spēlē.

NBA komandas šosezon maiņu darījumus var veikt līdz 25. martam.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu