Video ⟩ Bertāns: Jau iesildīšanās laikā jutu, ka metieni kritīs grozā

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Dāvis Bertāns.
Dāvis Bertāns. Foto: AFP / Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Vašingtonas "Wizards" snaiperis Dāvis Bertāns jau pirms mača pret Hjūstonas "Rockets" esot jutis, ka spēles laikā viņa izpildītie tālmetieni lidos grozā.

"Wizards" otrdienas rītā pēc Latvijas laika savā laukumā ar rezultātu 131:119 (38:34, 34:35, 28:20, 31:30) pārspēja Rodiona Kuruca pārstāvēto "Rockets". 

Bertāns šajā mačā realizēja vienu no diviem divpunktu metieniem, piecus no sešiem tālmetieniem un vienīgo soda metienu.

Latvietis pēc spēles atzina, ka jau iesildīšanās laikā jutis pārliecību par savu spēju mača laikā precīzi uzbrukt grozam no tālās distances.

"Jau pirms spēles bija sajūta, ka šis ir tas īstais vakars. Komandas biedri un treneri vienmēr man uzticējušies neatkarīgi no tā, vai realizēju metienus. Kad nevarēju iemest, centos komandai palīdzēt kā citādi.

Šoreiz pirmsspēles iesildīšanās laikā bija tā īstā sajūta. Jau pēdējās pāris nedēļas iesildīšanās laikā metieni krīt grozā, bet spēļu laikā tā nenotiek. Šodien bija tā sajūta, ko nevaru izskaidrot. Zināju, ka pēc bumbas palaišanas gaisā tā kritīs grozā."

"Wizards" komandā rezultatīvākais ar 37 punktiem bija Bredlijs Bīls, kurš arī izcīnīja astoņas bumbas zem groziem un veica trīs rezultatīvas piespēles.

Vašingtonas kluba labā Rasels Vestbruks izcēlās ar 16 punktiem, 15 rezultatīvām piespēlēm un 13 izcīnītām atlēkušajām bumbām.

"Wizards" ar astoņām uzvarām 25 spēlēs ieņem 14.vietu Austrumu konferencē, bet "Rockets" ar 11 uzvarām 27 spēlēs ir 14.vietā Rietumu konferencē. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu